sâmbătă, 28 martie 2015

When in doubt, do!


“Out there things can happen, and frequently do,
To people as brainy and footsy as you.
And when things start to happen, don't worry, don't stew.
Just go right along, you'll start happening too!”
Dr. Seuss, Oh, The Places You'll Go!

Cred ca am ajuns in acel punct in care viata s-a asezat domol pe o cale, nu merge insa nimic din inertie, si nici nu traim in banal. Nu ne entuziasmam la fiecare colt de drum si nu ne alarmam la fiecare pietricica gasita in drum. Mergem rabdatori pe aceasta cale, uneori galopam razand, alteori mergem impreuna tacand, in cea mai dulce si linistitoare tinere de mana.
Si sunt portiuni de drum in care tb sa mentinem un anumit ritm, ca sa ajungem la timp la popas. Si sunt obositoare acele portiuni, si ma alint zicand ca e cam prea greu! dar vine popasul si privesc in urma si vad muntele urcat si zic: asta am facut noi? wow! a meritat!
Si sunt portiuni de drum in care gasca e mare si e veselie si apoi ne trezim aproape singuri, pt ca "petrecaretilor" nu le-a mai fost bine si usor langa noi. Insa ii privim cu respect si dragoste pe cei ce ne-au ramas alaturi. Si vedem cum obstacolele au fost bune, pt ca i-au cernut pe ei, ne-au calit pe noi.
Si sunt portiuni in care drumul se bifurca si nu stii pe care sa mergi, pt ca fiecare drum incepe frumos si curat. Nu suntem naivi, stim deja ca pe oricare drum am merge vor fi unii..Unii ce ne vor ramane prieteni,altii noi vor aparea, altii ne vor "iubi si respecta (not!)" ca si pana acum..
Insa, ceea ce conteaza pt mine acum e un fapt asumat si invatat! nu dau doi bani pe ce cred "ai de jos", nu imi pasa felul in care ma privesc cei ce s-au cocotat pe gard simtindu-se superiori de la acea inaltime (ametitoare......muahahaha), nu pot sa ii privesc cu seriozitate (si respect) pe cei care ne judeca din punctul lor de vedere, crezandu-se buricul pamantului si axul Universului doar pt ca ei sunt altfel. Dar cel mai mult "i don't give a f..k"sentiment il am pt cei care se cred atat de smecheri incat nu-si dau seama cat de penibili sunt, pt ca noi i-am dibuit deja demult......:)))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu