sâmbătă, 15 august 2015

But blue sky

sursa Pinterest
Se vede ca am ramas in concediu :) nu am mai apucat sa scriu pt ca nu am mai apucat sa visez cu ochii deschisi :) uneori e buna munca la birou la ceva...:)
Nu am mai apucat sa ii tin divei de urat la scarbici, nu am apucat sa mai povestesc in emailuri, nu am mai butonat viberul ca de obicei..Mi-e bine si fara brezelul de dimi, cappuccino l-a inlocuit cu succes. Pe langa toate treburile de rezolvat (e si aici birocratie, e si aici tupeu...si cu riscul de a ma repeta, cred ca oriunde pe glob ar fi la fel, atata vreme cat atitudinea functionarului tine de educatia primita si dobadita, dar si de caracterul din dotare).
Ne-am plimbat si ne-am bronzat, am asteptat ploaia sa ne mai racoreasca, dar ne-a ocolit la mustata.
Ne pregatim de concediu, si asta e cea mai faina nerabdare!
Vacante frumoase sa aveti si voi! :)

6 comentarii:

  1. Te contrazic.. exista pe lumea asta si "functionary" model! :))
    Sa aveti un concediu minunat!

    hugs & kisses
    ઇઉ Ell@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar eu nu am zis ca nu exista! Am zis ca atitudinea lor tine de educatie si caracter. Asta presupune ca sunt si functionari amabili....pe langa ceilalti! :)

      Ștergere
  2. vreau la plajaaaa :(((
    o singura plaja am pupat anul asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara! Te-am nominalizat la liebster award. Gasesti toate detaliile in link: http://sutzu-miri.blogspot.ro/2015/08/leapsa-liebster.html O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Alexandra de nominalizare! :) sper sa nu dezamagesc dar m-am "scos" din genul asta de competitii....Nu sunt o bloggerita profi, asa ca voi! :)

      Ștergere