duminică, 1 noiembrie 2015

Licuricii

Fără internet.Fără internet în casa sau pe telefon, pt următoarele zile.
Chestia asta nesuferita vine la pachet cu o frumoasa noua casa, asa ca asteptarea  tehnologiei e mai usoara. Mi.am dat seama cat de dependenta sunt de net, de interactiunea cu oamenii de fapt. Cate raspunsuri gaseam rapid, ce oameni faini traiam la un click distanta. In plus toate lucrurile ce tb facute la mutarea intro casa noua fara net
e o provocare.
In schimb avem mai mult timp, pt toamna asta blanda, pt plimbari pe inserat, pt bucatarit biscuiti pt cafea, pt lapait inghetate si zgribulit in curte cu juniorul.
Pt prieteni noi ce ne.au aparut in cale (la propriu)intrun mod navalnic. Intrun moment in care aproape agatasem in cui increderea aia chioara si absoluta intrun grup mare de oameni ce se cheama prieteni. Trec orele ca gandul povestindu.ne unii altora cararile trecute. Si ramai fara replica atunci cand vezi ca si pt unii si pt altii lucrurile au fost mereu "cum trebuia sa fie". Si ma copleseste sa vad cat de mare si complex e planul Lui.
 Cand spun ca nu.mi mai trebuie, cand judec prea aspru, atunci imi arata ca am ataaata nevoie de lucrul la care vreau sa renunt, atunci imi arata cata nevoie am de lucrul pe care il judec asa greu. Atunci imi arata ca cea mai mare greseala e sa vezi lumea in nuante tari. Sa le vezi pe toate ordonate frumos in cutii, respectand reguli stricte. Imi arata cat de frumoasa e iertarea, uitarea, ingaduinta, mintea deschisa, si peste toate, increderea si speranta.
Stiu ca in etapa asta internetul trebuie sa fie pe locul din urma. Avem niste capitole de citit in viata reala.
Mi.e dor de voi, enorm! Si de.abia astept sa va vizitez blogurile! :)

2 comentarii: