sâmbătă, 16 iulie 2016

Stop the silence


"How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries, improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live.
A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement, the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.
Individual Muslims may show splendid qualities, but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome." (Winston Churchill)
                           
Ieri a fost o zi oribila, nu vreau sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa ceva poate deveni...normal. Cred ca tacerea, capul intors sau "nu ma afecteaza pe mine direct" sunt atitudini care ingaduie.
Din bun simt ieri nu a fost casual Friday, nimeni nu a ras la birou, ne-am intrebat colegii francezi daca sunt ok, le-am zis ca suntem acolo daca au nevoie de ceva, filmuletele cu camionul condus de acel animal cretin erau pe monitoarele multora. Si s-a vorbit mult despre asta, oameni straini plangeau pt cei de acolo. Nu ai cum sa nu.
Vor sa nu te mai simti in siguranta, vor sa semene frica...halal religie! Dupa 2000 de ani de civilizatie, religia asta barbara ingaduie asa ceva. Nu suport sa aud "nu toti musulmanii sunt asa!". Mi-e greu sa aud asta. Bun, nu sunteti ca ei, iesiti cu declaratii, iesiti public sa condamnati actele acestea, pornind de la omul de rand pana la mai marii vostri! De ce nu se intampla asta?  Poate pt ca asa cum zicea cineva...e o ingaduire tacita in toata tacerea asta..
Nu sunt rasista, nu urasc la intamplare, nu ii dispretuiesc pe altii. Dumnezeul meu mi-a dat o inima, un suflet si o constiinta. Dumnezeul meu mi-a lasat Cuvinte de Iertare, Iubire, Acceptare. E o diferenta imensa, si lucrul asta, in prezentul asta, se vede clar.

12 comentarii:

 1. Valul acela de migratii nu a fost ceva intamplator, a fost un prim pas pt destabilizare. Am oroare fata de aceste crime odioase, fata de aceste crime impotriva lui Dumnezeu Insusi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da...valul acela ne-a îngrozit încă de anul trecut,ușurinta cu care au fost lăsați neverificați sa pătrundă peste tot suna tot mai mult a premeditare....

   Ștergere
 2. Asta cu ,,Trebuie sa invatam cu terorismul!'' nu-mi pare a fi o solutie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e o soluție, dimpotrivă e o provocare pt tot mai mulți sa ia atitudine într-un mod agresiv. Ieri tati de toate națiile isi închipuiau cum ar fi daca, si nu aveau porniri prea pacifiste.

   Ștergere
 3. Eu de ieri am ramas socata! Nu mai am cuvinte si chiar nu stiu ce sa scriu ... In afara de lacrimi si rugaciuni de multumire ca m-am nascut intr-o tara civilizata si intr-o familie crestina, nu pot sa ma concentrez pe altceva? Am gasit un citat care mi-a placut enorm:
  "later that night
  i held a atlas in my lap
  ran my fingers across the whole world
  and whispered
  where does it hurt?

  it ansered
  ewewywhere
  ewewywhere
  ewewywhere."

  -Warsan Shire

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am numai cuvinte de....lauda! :((((cretinoizi,asta sunt aia,nu oameni!

   Ștergere
 4. E scris in coranul lor sa subjuge pe toti cei care nu cred in allah.
  Asta cu musulmanii moderati este un mit, contrazic insasi cartea lor.
  Totusi, nu musulmanii fac aceste acte, de asta este asa o tragedie ce se intampla, aceste acte sunt savarsite de serviciile secrete si totul a inceput cu 9/11 din SUA dupa care imediat a urmat Patriot Act, o incalcare a drepturilor individului pt "binele" colectiv, lupta impotriva terorismului in care tu ca individ renunti la drepturi si te lasi controlat pt binele societatii, astfel incat pot da buzna peste tine in casa fara mandat si te pot aresta fara sa iti permita telefonul la avocat, inclusiv te pot tortura daca exista suspiciune ca ai fi terorist.
  Vor mai face atacuri "teroriste" pt a-si atinge scopul si scopul e sa ne controleze si la wc, deja londra este intesata de camere video (care fff convenabil nu functioneaza cand sunt aceste atentate).
  Scopuri sunt mai multe, incepand de la planul Kalergi de distrugere a rasei albe pana la ultimul scop acela de a baga un microchip in fiecare din noi si de a interzice religia, pt a face loc noii religii si a reprezentatului acelei religii care se va autodeclara dumnezeu, de aceea se folosesc de religie, pt ca acum pot urla pe toate posturile ca religia ucide, religia e barbara, religia e inapoiata, bla, bla.
  Planurile imediate sunt colaps financiar, eliminarea clasei mijlocii, foamete, revolta populatiei albe impotriva refugiatilor, interzicerea religiei, eliminarea granitelor, unicul guvern mondial si instaurarea lui antihrist.
  Sigur ca aceste lucruri pot parea fanteziste totusi nu sunt, satana conduce lumea dintotdeauna si acuma incepe sa isi dea din ce in ce mai mult sistemul pe fata, este infiltrat in tot pt ca el conduce lumea, este infiltrat in biserica de aceea papa urla pt unirea religiilor si zice ca avem acelasi dumnezeu cu musulmanii.
  In Biblie ni se spune clar sa nu luam pecetea si ca fara ea nu putem cumpara si vinde, ce este oare pecetea decat acest microchip care e in plan si va fi implementat fara nici un dubiu si fara de care nu vom putea cumpara si vinde.
  Planurile deja se vad trasate pt ca incet incet retrag de pe piata banii cash, pregatind terenul pt folosinta exclusiva a banilor electronici.
  Uite, ca fapt divers daca nu crezi ca am scris da o cautare pe youtube dupa 9/11 in movies, sa vezi in cate filme apare data asta inainte de 11 sept, pt ca da, evident satana conduce hollywood-ul si cauta bancnota Moise Guran sa vezi bancnota de 20 dollari emisa in 96 care daca e impaturita sub forma de avion arata pentagonul si turnurile in flacari, HA!
  Da, este un razboi spiritual cum este descris in Efeseni 6:12 "Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh".
  Nimeni nu va putea sa schimbe aceste planuri, dar noi il avem pe Hristos si avem cunostinta de aceste lucruri din profetiile din Biblie, insa acum din pacate, din cauza lucrarii satanei, nici macar crestinii nu mai cred in ce zice Biblia si totusi Biblia ne spune necontenit cine este stapanul acestei lumi sau dumnezeul acestui veac.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tot mai des aud ca lumea asta o ia razna, ca oamenii sunt mai rai ca animalele...e o degringolada..uite numai cati extremisti sunt la putere sustinuti de popoare..
   Coincidenta poate, insa vineri am vorbit despre atentatele 9-11. E uimitor cum de autoritatile sunt mereu surprinse..cati oameni ziceau anul trecut ca migrarea e o invazie controlata!
   un coleg chiar ne-a spus cateva argumente uimitoare care vin in sprijinul ipotezei ca 9-11 a fost inscenare...
   Traim vremuri grele dar stim ca Domnul biruie, asa cum ne-a lasat scris!

   Ștergere
 5. inspaimantator, chiar vremuri grele! :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intrun fel sau altul fiecare generatie a trecut prin ceva greu....dar acum parca e prea de tot!

   Ștergere
 6. Sora mea a fost la Nisa cu vreun an în urmă și era șocată gândindu-se ce se întâmplă acum pe străzile pe care se plimba ea...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dupa modul lor de gandire...nici un oraș nu ar mai fii sigur...

   Ștergere