duminică, 5 martie 2017

Keep it cool

Intotdeauna am fugit de oamenii cu masti. Sunt aceia care zambesc intruna si vorbesc mieros...pana cade cortina, si raman ei insisi. Sunt aceia care isi poarta aroganta cu bravada, insa tremura in nesiguranta lor ca sa nu fie descoperiti. Ii stiu...ii recunosc usor, pt ca insecurities are loud.

Ultimele doua saptamani au trecut atat de rapid incat Valentine's inca imi pare ca a fost ieri.

Sooo...am purtat o masca. Serios, eu, aia care nu suporta mastile!
In firma in care lucrez 90% din personal sunt barbati. De cativa ani au aparut si femeile, India, China, Spania si Romania. We stick together, and it feels so good! Tb sa recunosc ca desi romancele sunt glamour & sassy si organizeaza cele mai reusite bake sale, chinezoaicele sunt cele care schimba jocul. Programul obisnuit presupune cel putin jumatate de zi sedinte. Nu imi par plictisitoare, dimpotriva sunt foarte creative si dinamice. Epuizant de dinamice mai ales ca de fiecare data presupun o goana intre cladiri. Chinezoaicele au adus schimbarea: snickers! Nu batonul de ciocolata, ci incaltarile. Tinutele lor imi par cele mai reusite, girlie si office in acelasi timp. De cand le combina cu adidasii albi, imi par perfecte. Trendul a prins rapid, si e atat de vizibil incat barbatii vorbesc despre asta. Eu inca nu am incercat....nu de teama ci pt ca imi iubesc pantofii Oxford prea mult :)

Masca mea insa nu are legatura cu tinuta, e mai mult de .....Watch me! Promovarea mi-a adus tot felul de reactii, de la carduri cu "girl boss" pana la ......"si cum ai ajuns tu pe postul asta? Politic?"...sau "ar tb un Trump si aici..sa restaureze valorile.." Toate astea m-au facut mai puternica. Am dat iar no makeup-makeup, pe cat eye si smokey makeup. Zambesc doar in pauze (desi as rade in hohote la gafele unor ingamfati), intervin in discutii doar cu o esenta de cuvinte (desi ar fi loc de cateva novele pt a acoperi subiectele), sunt mult mai organizata (la birou cel putin).
Acasa sunt...eu, girlie stuff all the way. Jucarii peste tot, amestecate cu chestiile mele de machiaj, ciocolata Kinder in manutele lui Mogaldel, telefoane descarcate de atata vorbit, hainele lui amestecate cu ale mele, suc in loc de cafea, condus doua orase mai departe pana la magazinul cu 'acele' masini (dap, se pot comanda si online, dar e mai funny cand facem rost de o aventura), haos culinar (gatit italian cu condimente chinezesti).

E doar o etapa? N-am idee. Stiu doar ca imi place.  


6 comentarii:

  1. Aaa, m-am prins! E masca de gheata! Tare buna pentru ten! Nu faci riduri si nici nu-ti altereaza sufletul din cauza invidiei, prostiei sau mai stiu eu ... a barfelor? :))
    Acasa ... las-o sa se topeasca de la caldura lui "Ubi" si a lui Mogaldel! Ce fain!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. interesantă mască ! dar femeile rămân femei oriunde ar fi - bârfele există pretutindeni !
    important este să fii echilibrată - activitatea de la serviciu este importantă!
    acasă totul este minunat - asta contează cel mai mult în viaţă !!!
    pupic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici colegii mei recent promovati nu su scapat de barfe, deci nu cred ca e neaparat ceva "cu dedicatie".
      In rest chiar imi place :)
      Multumi de vizita! :)

      Ștergere
  3. capul sus, ce adunatura de lucrusoare frumoase ai tu acolo!!!

    RăspundețiȘtergere