duminică, 5 noiembrie 2017

Right way

O saptamana mai tarziu, si e iarna, cu temperaturi sub zero, soare cu dinti si ghetute imblanite. A trecut un anotimp in saptamana asta.

Am batut strazile, in aerul ala rece, pana am amortit, am luat cafelele la rand, am reflectat orasul in vitrinele magazinelor, am derulat imaginile ca intrun film.

Fac din nou lucrurile exact pe dos. De fapt le fac dupa cum simt, invers insa dupa mersul lumii. It's my thing... Asa ca e rujul cel mai nudest nude, si zmeura cu cea mai frisca frisca pe post de desert. Si e supa pe post de cina si starterul pe post de mic dejun.

Si sunt plimbarile lungi in locul socializarilor insipide. Nu sunt toate goale, insa cele cu adevarat insipide sunt cele mai degeaba.

Si sunt discutile lungi, cu cei pe care ii iubaresc. Stii senzatia aia implinita, dupa ce simti ca ai petrecut/ trait/ vorbit cu tot sufletul, cu altcineva? Cand simti ca nu ai risipit timpul? Le aleg intotdeauna pe astea in locul celor de fatada..chiar daca cercul social e mai restrans. Stiu ca asa e perfect.

Frisca arata ca zapada, dar are gust de vara. Intelegi de ce e cel mai bun desert iarna?

11 comentarii:

  1. Nu stiam ca exista frisca de post. Numai bunatati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e de post ;)insa e pe post de desert!
      Si exista in magazine frisca de post, facuta din grasimi vegetale. O gasesti la cutiute mici. Majoritatea cofetariilor o folosesc ca e mai ieftina si nu se strica repede.

      Ștergere
  2. tot ce ai în fotografie, este minunat ! ai drepatte, o plimbare este minunată, să vorbeşti cu cei dragii, la fel !
    încet-încet, se apropie luna decembrie şi cefrumoase vor fi plimbările prin oraş !!!
    să ai o săptămână cât mai plină de realizările dorite !
    pupic !

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine sa faci: ce simti,ce vrei,ce-ti place.Nu lasa ,ca in viata ta sa patrunda reguli facute de altii .O saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am crezut că e înghețată în cupe și m-am gândit: pe vremea asta? Mai ales că eu sunt tot răcită de când a dat frigul :))

    RăspundețiȘtergere