joi, 25 ianuarie 2018

Sa cresti mare puiul nostru!Puiul meu cel mai frumos, ai deja cinci anisori! mami si tati te iubesc neeespus si iti multumesc ca i-ai ales ca parinti! si iti promitem ca nu o sa te dezamagim, ca o sa te facem fericit, ca o sa-ti fim cei mai buni prieteni, ca o sa te ocrotim, ca o sa-ti indeplinim toate dorintele si ca o sa te ajutam sa-ti implinesti toate visele!Esti minunea noastra, ai aparut in cel mai frumos fel cu putinta, ne-ai dat sens vietii, ne-ai dezvaluit iubirea adevarata, puternica, frumoasa, curata!
Esti cel mai frumos zambet, esti cel mai dulce copil, esti cel mai dulce pupic! :)
Ne-am indragostit de tine la prima vedere, de ochisorii tai curiosi, de gurita ta care stia inca din prima zi sa pupe (asa le-ai cucerit pe asistente), de zambetul pe care ni l-ai dat inca din primele zile!
Iti dorim sa cresti mare si frumos, sa te bucuri de viata si de tot ce e mai frumos, sa ti se implineasca toate visele frumoase, sa fii fericit, sa fii iubit si sa stii ca mami si tati te adora pana la infinit si inapoi, inca din prima clipa de cand te-am vazut!
La Multi Ani puiul nostru!

6 comentarii:

 1. Sa va traiasca puiul de om, sa-l cresteti cu dragoste de viata, curaj si optimism! La multi anisori frumosi!

  Si noi avem o poza pe care o repetam anual. Nu are cine stie ce decor, dar e simpatica. Ce schimbare se inregistreaza de la an la an!

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani!Doamne ,ce repede au trecut 5 ani!Sa fiti sanatosi ,sa va duceti la indeplinire visele si sa fiti fericiti mereu!

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani frumosi, cu sanatate! Adaug si tot ceea ce voi ii doiriti. <3
  Sa fiti sanatosi, si voiosi, si puternici, si de acum inainte!

  RăspundețiȘtergere
 4. la multi ani frumosi! noi 4... numa bine :)

  RăspundețiȘtergere