sâmbătă, 28 iulie 2018

Pic

DE DECOR

Ploua, si e bine.

Cat de anormal suna! ploua...evident ca ploua ca doar..daca aici nu ploua atunci nu stiu zau unde altundeva! insa prima data in 6 saptamani, ploua picuri reci si racorosi. Si de lene azi nu am iesit nicaieri, si e bine. Cat de anormal suna!...pt ca daca nici in weekend nu iesim...zau ca nu stiu cand altcandva putem.
Am rascolit casa, de buna voie de data asta, si am facut-o sa luceasca. Noi doi si Mogaldeata. Si ce fain e. Si-am dat iama in Chinese. No take away, ci homemade. Reteta originala si ingrediente doar chinezesti, a iesit ca la mama chinezului acasa.
Si ploua, tare, cat sa curete tot.
Nori de ganduri imi impanzesc mintea, si nu sunt griji sau..nu, nu sunt ganduri de-alea. Sunt din cele de recunostinta, de bucurie pt lucruri mici, de dor, de implinire. Si degetele-mi danseaza in aer, dar nu pe tastatura.
Au inceput fulgerele. Si caut cu frenezie, in gand, unde am lasat patura pufoasa. Vara calda, cui ii trebuie?

Nu cred ca-mi iese de un final. M-am dus cu gandurile, si e bine. Cheers!

6 comentarii:

  1. O scena minunata ai descris aici! :)
    Imi pot imagina caldura caminului vostru, accentuata de picurii reci de afara, de fulgerele care sunt doar dincolo de fereastra, de zidurile vietii voastre - cum va doresc sa va fie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o fericit ca vezi farmecul ploii! Noi ne-am saturat, nu e nici o zi in care sa faci ceva fara sa te ude cat de putin. Anul trecut ne-a omorat seceta, anul asta ne-a iesit pe nas atata apa, greu cu extremele.

    RăspundețiȘtergere
  3. si la noi a plouat dar nu m-a deranjat deloc, poate sa ploua daca vrea, eu am destule de facut :)

    RăspundețiȘtergere