luni, 8 octombrie 2018

Alandala

Azi a fost o zi lunga. De fapt a trecut repede dar s-au intamplat multe, asa ca mi-a parut lunga. Si zic asta, pardon, scriu in timp ce ma demachiez, pup un chardonnay usor,ma feresc de masinutele baietilor, si trag cu urechea la un sitcom. Nu am baut cafea,dar ma simt de parca as fi baut o cafenea.
Voiam sa scriu despre consumism, si nevoia oamenilor de a cumpara branduri. Dar o sa scriu alta data.

O sa scriu despre chestii mai .....stiintifice. O sa iasa o ameteala, dar incerc. Azi am testat noul XS max. E aiurea, total aiurea. E mare si greu si cu siguranta iti trebuie doua maini pt el. Iti trebuie o geanta doar ca sa il cari dupa tine. Pt ca e atat de greu incat daca il pui in buzunarul pantalonilor se intampla chestii. Si nu ma refer la faptul ca iti poate cadea din buzunar..ci la faptul ca se duc pantalonii la vale..Nu poti sa raspunzi la telefon cu aceeasi mana cu care il tii. Si daca intre timp mai cari dupa tine un mousse si un laptop....ti se ia de noua tehnologie. Asa ca raman cu al meu 7s. Plus.
Plus ca ma descurc mai usor cu el.
Fotografiile insa la XS sunt deosebite. Oricine poate sa fie artist fotograf cu un XS. La fel cum oricine arata ca dupa un facelift daca iti tragi un selfie cu el. Nu WoW! Ci WTF!!! Nu-ti mai recunosti porii si ridurile fine! Pfff..nu te mai recunosti cu totul!  Photoshoparile alea proaste de nu mai aveau oamenii expresii faciale? Asa si cu portretul cu XS. Acu nu zic, unora le-or place.......sa umbla cu cioara vopsita :)))) Deci nu.

Biscuitii francezi. Facuti homemade, nu de cumparat. Mega mega buni. Ii incerc maine si eu, azi doar i-am rontait intre 6 sedinte. Si ne-am dat seama ca romanul chiar e frate cu francezul.

E bine cand ai dreptate, chiar daca trece un an pana se dovedeste asta. Doar ca victoria nu mai e la fel de dulce, ca deh..Dar macar dovedim stiintific ca femeile au instinct, si barbatii nu asculta (niciodata).

8 comentarii:

  1. XS max! Am vrut sa dau fuga la dl gooo, dar mi-am zis ca poate-mi dau seama din randurile tale despre ce e vorba. Si mi-am dat. :) Seama. Oricum, nu sunt in pericol sa ma procopsesc cu vreunul, dar e bine de stiut. :)
    Nu-mi imaginez cum sunt biscuitii dar te cred pe cuvant ca-s buni. :)
    Saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai terminat cu chardonne-ul sigur te-ai destresat total :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am cautat pe Goagal ca era fiu-meu langa mine, stie toate chestiile astea noi, mi-a explicat el ce e xs asta. Probabil ca tehnologia incepe sa ma depaseasca, incet si sigur. Eu am refuzat sa trec de la telefonul cu butoane la ala cu touch, a inceput sa-mi fie jena sa raspund la telefon in autobuz. Si am ajuns de rasul copilului meu. Daca zici ca pozele ies super, probabil ca ar fi singura chestie care sa ma atraga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pozele ies bine, dar telefonul e cat geanta, greoi pt ca tras in sticla, si riscul de a-l scapa pe jos in graba e mare...

      Ștergere