vineri, 19 octombrie 2018

Bingo!

Ii povestesc de masuta de marmura, care tb sa aiba cadrul ala de metal roz. Si ca vreau sa aiba si spatiu de depozitare. Deci nu prea e masuta..
Imi trimite poza. Si-mi zice ca s-a gandit la mine de cum a parcurs primele doua siruri!
Le Bifez Pe Toate! Cu exceptia masutei care inca nu a fost livrata (inca).
Randul 3 si 4, lipseste covorasul de blana....pt ca m-am decis sa iau patura de blanita!
Pheew..canapea si rafturile curcubeu nu le bifam. Avem rafturi....dar nu curcubeu!
Insa....atat, din toata lista! Deci nu e chiar super Bingo.
Nu avem copper mugs, insa avem niste super mugs, 800ml intra intruna singura!
No sriracha! Si fara instant pot! In rest toate bifate!

Ma pune pe ganduri. E oare posibil? Tocmai generatia care revolutioneaza consumismul, restructurandu-l, sa cada in capcana unui trend mai mare?

De pe toata pagina BBC-ului ma atrage un singur titlu: femeile revolutioneaza sutienele, refuza sa mai poarte/cumpere sutienele cu underwire! Pt toate motivele de confort, nu am nevoie de decolteu ca sa ma simt femeie si toata gama de argumente de genul. Cum asa?? Deci nu sunt numai eu intro dunga ca mi-am schimbat anul asta toooaaata lenjeria ducand un razboi direct firelor metalice din sutiene???? Se pare ca nu, iaca tanti sefa de la M&S spune ca asta a fost cel mai vandut produs de lenjerie intima.

Traficul de dupa munca. Imi verific casuta. Un email cu mesaj....video! Stiu numele, mi-a mai trimis cateva oferte de munca, insa nu m-au convins ca ...nu m-au convins ca mi-ar place postul. Omul a reactionat, si a decis sa-mi vb fata in fata. Imi spune, cu pasiune, care sunt ofertele si imi spune de ce insista atat, pt ca stie ca as lua posturile pe loc.
Ma gandesc sa ii raspund de data asta, doar pt ca a gasit solutia asta diferita sa imi atraga atentia.
Ma trezeste claxonul din spate si continui drumul.

La un pahar de rose (evideeeeeent) ii spun lui Vlad despre toate astea...si il intreb cum e posibil sa fugi de banal, ajungand sa te conformi pana la urma tot unui patern!

Ma intriga mai mult, recunosc. Nu ma revolt, pt ca paternul e chiar frumos, si imi bifeaza preferintele, insa tot ma gandesc ca la scara larga, suntem cam la fel.

2 comentarii: