vineri, 8 februarie 2019

Yummy

Cartof copt cu unt si smântâna
Ficat de porc la grătar, Noodles cu sosuri asiatice
Caramel brownie
Doua feluri de orez, piept de pui la grătar si sosuri asiatice
Pâine de casa cu unt si ou fiert

13 comentarii:

  1. yummy indeed! Nu stiu ce e dar arata tare bine pe post de bol cu extra sos asiatic. Sava fie de bine!
    pup


    P.S: mi-ai dato idee… sa fac o negresa cu cirese din congelator si afine din afinata. hihi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un pudding care tine sosul, ca un foietaj, nu stiu cum sa il descriu mai bine ;)

      Ștergere
  2. Cartoful, daca e maricel, se face in interior sau il tai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cartofi speciali de copt, jack potatoe si diar ii crestez cu vârful cuțitului
      Il tai in jumătate doar sa se răcească, dar e moale înăuntru :)

      Ștergere
  3. mama ce de pape bune, eu sunt gurmanda :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ups! Cartof copt cu unt si cu smantanaaaa! Yummy! :)
    Multumesc pentru idei! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ai dat niste idei pemtru ziua de maine. Merci.

    RăspundețiȘtergere