joi, 30 septembrie 2021

Rasfat de toamna
 Bucurii mici. Evadari rapide in relax: o cafea cu povesti, o masca de fata, parfum dulceag si decor chic. Mici oaze de bucurie intro lume stresanta, mereu in miscare, demanding… Am reinceput sa vizitam birourile, cu tot stresul de rigoare…totul vechi de parca n-am lipsit nici o zi, insa atat de diferit. 

Insula s-a confruntat cu diverse lipsuri, ceea ce a provocat un amalgam de probleme insa si un manunchi de amintiri cu alimente pe ratie, benzinarii inchise, si povesti spuse juniorului despre copilaria noastra comunista. S-au rezolvat toate in cateva zile, insa mai mare a fost lectia manzului care a invatat ce dulce e recunostinta pt lumea diferita in care creste. 

Magazinele s-au camuflat in toamna comerciala, jocuri de familie, obiecte de decor cozy si calduroase, noi am dat-o pe supe calde, filme de familie, carti. Si calatorii, ca doar ce e mai frumos decat ars milele cand benzina e de negasit? 

Imbratiseaza astenia de toamna, bucura-te de ea, cauta-i sensul, cauta-i povestea, evadeaza in frunzele aurii si lumina calda, adulmeca mirosul toamnei, si intoarce-te acasa la o cana de supa, povesti in culcusul cu perne si paturi, si rasfata-te in iubire. 

2 comentarii: