sâmbătă, 8 decembrie 2012

Reasons to be happy

Mai zilele trecute povesteam cum viata mea e precum melcul, pe "foarte incet si inainte"! nu m-am lamentat pt ca stiam cum suntem noi de fapt, asa ca am savurat acea liniste! si a venit iuresul binenteles! a trecut saptamana precum gandul! pornim la drum, punem rotite in miscare si deschidem usi. Si avem incredere ca Cineva ne ocroteste pashii oricat s-ar stradui altii sa umileasca si sa improaste cu noroi....Dar fiecare vede dupa masura sufletului sau!
Asa ca saptamana asta ne-am bucurat de prima ninsoare(avem o traditie inca de pe vremea inceputurilor noastre, ca prima ninsoare sa ne prinda in plimbare) cu fulgii pe nas si inimioare imprimate pe zapada, apoi ne-am bucurat putin de luminile orasului(atat de slabute anul asta...), am decimat un kurtoss-kolacs cald si proaspat in timp ce masinuta ne plimba prin oras, am dormit mult si bine, am povestit ore intregi....Si am stabilit ca ii luam pe oameni asa cum sunt(mai bine zis ii lasam asa cum sunt ei, in lumea lor, in lumea pr care ei si-au creat-o) fara sa ne lasam gandurile afectate de rautatea lor..
Si a venit Moshul, chiar daca era in mare graba! dar a venit cu cadouri frumoase si neasteptate, daruite din suflet asa ca ii mai multumim inca o data! iar pe mesagerii lui, Codruta si Ovi, ii pupam cu drag si ii asteptam cu drag pana la vara! :>
Si e weekend, si avem planuri, asa ca...pe cai! :)

4 comentarii: