sâmbătă, 13 decembrie 2014

Dimineata de sambata

O ador! in fiecare saptamana, mi se pare cel mai bun moment! :) stiu ca bebe doarme linistit, stiu ca Ubi doarme linistit, si eu as putea....dar de fiecare data aleg some me time, asa ca sunt la butoane (vorba cuiva..;p).
In dimineata asta am trecut la mustata de o deturnare de program, vecinii nostri focosi au tras iar o portie de cearta apriga, si ei sunt spanioli, deci le iese bine! se iubesc si se impaca in no time, asa ca nu-mi fac grij. De bebele meu imi faceam griji sa nu mi-l trezeasca. Insa se pare ca a mostenit talentul lui Ubi de a dormi bustean, thanks Ubi! :)
Iau laptopul in brate, ma strecor in pat, hatz..m-a prins!
'' - iar nu dormi? si apoi te vaiti de somn!''
'' - Da Ubi, dar sa vezi ca era cat pe aci, stii..spaniolii nostri iar s-au certat'' si bla-bla-bla turui eu pana omu adoarme la loc! :) buuuuuun...sa vedem mai departe.
Pornesc laptopul, in toata linistea casei, se aude sonorul de start Windows! tare! aaaaa! asta e opera lui sis, pt ca  daaaaa! avem musafiri de Sarbatori! o portie de acasa a venit la noi! cu atentiile mamei cu tot! :D :D :D
Incerc sa il opresc, nu am cum, asta e...ca doar nu o canta cat imnul Romaniei, asa ca astept...
Apoi gata...verificarea emailurilor, binenteles ca am avut un moment emotionant cu o ruga draga....:*
Si vizitele la voi, pe fuga cat sa apuc sa scriu ceva, pt ca in restul zilei vizite pot sa mai fac, butonari si povestiri nu.
Trag aer in piept si simt mirosul de iarna, diferit de cel de acasa, dar bun si asta :) Vad o raza de lumina ce se strecoara prin perdea, nu-i ca acasa, dar dupa atata gri orice raza e buna, revistele mele stau pe noptiera, mi le-a trimis mama :**, frunzaresc cateva pagini, sa-mi ajunga, pana luna viitoare :)
Se anuntasera ploi pe weekendul asta, dar evident ca vremea e exact pe dos, si asta e o mare uimire pt noi cum de nu nimeresc oamenii astia prognoza nici macar putin pe aproape! sper sa tina cat mai mult pt ca daca e asa, ni se schimba si noua programul si e rost de plimbare si curatenia amanata.
V-am plictisit? nu-i bai! e dimineata mea de sambata! :)

3 comentarii:

  1. Ce buna-dispozitie pe tine sambata! Cand o sa te mai superi ,iti zici in gand ca e sambata,bine ? Sa aveti zile cat mai bune si stiu ca sarbatorile,aduc totdeauna si un regret,indiferent de BINE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Naaa, iau deciziile astfel incat sa regret cat mai putin..Cand se intampla insa, trec repede peste, nu vreau sa irosesc bucuria pe regrete! :) doruri, melancolii, asta e altceva! :)

      Ștergere
  2. Diminetile mele de sambata=somn pana al 12-1-2 poate chiar 3:))

    RăspundețiȘtergere