vineri, 7 august 2015

Deep breath and.......:)




O zi inaintea concediului.

Faptul ca se intampla se fie si inaintea weekendului, face ca momentul asta sa fie si mai savuros.

Am facut curatenie pe birou…prima data de cand sunt aici, ciudat rau…zice Diva (pot sa ii spun Diva pt ca ieri s-a dedat la o caracatita, panacotta si vin..a fost si vin?...si azi sta cu damigeana la piciorul biroului J Nu pt ca s-ar plictisi la munca, ci pt ca face bombite cu visinele din visinata). Na, si tot nu am batut-o la capitolul cea mai lunga fraza J

Am haplait ultimul brezel, cu ultima cafea tare, am predat..ce era de predat, m-am chatuit cu seful si gata! Cu doua ore inaintea plecarii, nu mai am nimic de facut!

Sunt cu ochii mijiti pe geam, (mijiti nu pt ca am fi mancat si ieri Chinese picant, ci pt ca efectiv ma ia somnul) si ma gandesc la vacanta ce vine, in sfarsit e la usa! Vreau sa o savurez incet..pe indelete, cam la fel cum am savurat prima cafea dupa 9 luni de pauza..

Pt asta incep sa ma uit in urma, scurt, cat sa fixez amintirile in sertarele lor, sa ma impac cu ce nu mi-a placut(desi capitolul asta a fost incheiat cu bine in ultima luna) si sa ma bucur de ceea ce mi-a placut. Mi-am redescoperit placerea pt munca asta, cautatul solutiilor, sentimentul ala fain cand ceva iti iese desi multi nu credeau ca se poate. Sunt insa si mai sigura ca la intoarcere din vacanta nu o sa mai repet marile greseli, pe care le-am continuat cu frenezie dupa plecarea de acasa. Ore suplimentare si intepenitul in fata calculatorului doar pt ca un task tb facut ‘’si nu are cine altcineva sa il faca’’ sunt greseli de nerepetat. Si mi-am instruit toti dragii sa ma traga de maneca atunci cand derapez!

Dar recunosc ca ma gandesc cu emotie si nerabdare la luna de vacanta. O sa ne ajute Cineva sa iasa toate frumos si bine!

Dar gata, sa nu dam din casa zic! J

De maine dimi reincepe cafeluta pe balcon la orele diminetii, cand padurea inca mai are urme de roua, cand inca se mai aud caii de la herghelie. O sa vad masinile cum se indreapta spre autostrada, catre birouri, in goana lor organizata, si atunci o sa intru in casa, la harmalaia noastra vesela si o sa ne incepem ziua ;)

Vacanta ‘’acasa’’! Habar nu am cum o sa fie, just breathe and let the joy happen! ;)

8 comentarii:

  1. Sa te bucuri de concediu!

    Apropo, m-am uitat peste pozele de pe blog de la nunta voastra. Ati fost frumosi, si tu, ai fost o miresica foarte frumoasa, si rochita imi place. :D

    Sa va bucurati de casatorie, de viata in doi si sa aveti doar binecuvantari! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum e viata in trei :)
      O fericire binecuvantata si voua! :)

      Ștergere
  2. Vacanta placuta, fara stress si fara problem! :)

    hugs & kisses
    ઇઉ Ell@

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma simt la fel, de o luna sunt in holiday si mai inca trei saptamani ihuuu, nu vreau sa se termine :))) Ador aceste zile, cand fac ce vreau si nu fac nimic in graba.
    MI-a placut mult: "De maine dimi reincepe cafeluta pe balcon la orele diminetii, cand padurea inca mai are urme de roua, cand inca se mai aud caii de la herghelie." Esti super tare!

    Enjoy your holiday, love! Sending you happy hugs! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooh my, ai atata vacanta??? nici nu as sti ce sa fac cu ea! :)
      Zona in care stam e deosebita, acum ca e vacanta parca e si mai frumos :)
      Big kisses! xoxo

      Ștergere