marți, 6 martie 2012

Asteptand

Acum pot sa scriu! pt ca am primit rezultatul de la doctor, si ...sunt sanatoasa! :) cu exceptia unor pastile pe care trebuie sa le iau pt cateva zile, dar sunt ok, si asta mi-e cea mai mare bucurie!
Nu am putut sa scriu despre asta pana acum, nu am putut sa vorbesc despre asta, am trait perioada alaturi de Ubi, ne-am facut griji si ne-am cuibarit unul in sufletul celuilalt cautand bruma de ocrotire! Nu ma puteam gandi la nimic altceva, nu aveam puterea sa zambesc! ma uitam la toate lucrurile "acumulate" in timp, si nimic nu mi se parea important! nici rochitele mele Pucci, nici hainutele adunate in ultimul an, nici parfumurile, nici cosmeticele, nimic! nimic nu mai conta pt mine! puteau nici sa nu fie! ma rugam doar pt sanatate, ma rugam doar sa primesc sansa de a trai viata alaturi de sotul meu, nimic altceva nu ami conta, tot ce imi doream era sanatatea! a fost dificil sa traiesc asta pt atatea zile, dar in acelasi timp am simtit ce dar primesc in fiecare zi de la Dumnezeu, doar pt ca ma trezesc sanatoasa! si pornesc cu "capitalul" acesta in fiecare dimineata, intampin greutati si ma ciocnesc de diferita caractere umane...si cateodata uit ce dar mare port eu in bagajul meu!
Dar dupa sperietura aceasta....pot sa spun fara sa stau pe ganduri: traim zi de zi miracolul de a ne trezi sanatosi, si asta e o minune pe care nu trebuie s-o ignoram, indiferent pe ce drumuri ne poarta ziua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu