duminică, 1 aprilie 2012

Oups I did it again! :))))

Dupa zilele trecute, cand Zuza era my midlename, si ceaiul era folosit (din neatentie desigur, doar pt ca era pozitionat langa crema de maini) pe post de crema de maini, iar mufa incarcatorului pe post de casca mp3-playerului..iata ca o comit din nou!
Dimineata asta vroiam sa ii fac surpriza Ubiului, sa il astept cu ceva bun, sanatos, rapid de gatit, si fara carne!
Buuuuuun, spanacul fiert, tocat repede, pregatit fara lapte si smantana (pt ca deocamdata suntem doar pe legume, si apropo, avem alimentatia asta de 6 saptamani si inafara de faptul ca in fiecare zi trebuie sa mesteresc ceva rapid, nu am a ma plange de lipsa vitaminelor sau mai stiu eu ce!). Voiam sa fac o placinta cu spanac. In mod normal se foloseste aluatul de placinta, dar dupa experienta cu "timbrul postal" nu am mai prestat minunatia, asa ca am facut rapid 4 clatite pufoase, cu curry si busuioc, am uns vasul de yena, l-am captusit cu clatitele, am pus spanacul gatit, si deasupra inca o clatita. Totul la cuptor vreo 30 minute, timp in care am preparat restul....surprizei: pasta de mazara de fasole. Mai in detaliu: o cutie cu mazare fiarta, una cu boabe de fasole, se piseaza bine, se adauga ceapa usor rumenita, tarhon, marar si leustean, sare, ulei de struguri si gata! pasta e gata! Desertul (vorba vine): piure de mango amestecat cu putina miere, si Sprite! o limonada altfel, buna la gust, merge foarte bine si menta verde proaspata!
Masa pregatita (nu, nu am gustat, pt ca in timp ce vasele zburau prin bucatarie eu sorbeam cafeaua), Ubi vine si el.....
Vine randul degustarii! BLIAAAAAAAAX!!!!!!! :))))))) Clatitele s-au intarit, nu le puteam taia cu nimic pt ca dadea spanacul pe afara! care spanac era acrut, nu stiu de ce! iar pasta de mazare......(desi asta pot sa zic ca mi-a placut oarecum, dar naaah...lumea rea si comentoasa! ;p)...ce mai! "stii gustul ala care-ti ramane in gura dupa ce ai dat la ratze?" (zice Ubi!)....
Surpriza a fost pe cinste! Sisterul nu a avut curaj sa atace placinta (in final s-a mancat doar spanacul, restul a ajuns la gunoi), din pasta s-a mancat.....ceva, dar limonada, limonada s-a baut toata! :))))
Acum, sper sa nu stric impresia generala (muaaaahahahahaha :)))  ), dar mancarea de weekendul trecut a fost ceva mai buna:

Paste cu scoici si ciuperci! chiar au fost bune si rapid de pregatit! :)

2 comentarii:

  1. Super povestit acest mic semi-esec terminat cu bine!
    Mi-a placut :) Foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Cred ca stelele sunt de vina, pt ca eu nu sunt asa de regula (yeah...right! ;p). Vlad zice ca e buna si cate o ceapa degerata cateodata, ca sa apreciezi mai mult dulceata de trandafiri! :)

    RăspundețiȘtergere