vineri, 27 decembrie 2013

Vine la pachet

Ubi meu mereu m-a incurajat sa fiu eu insami, sa nu fac compromisuri, sa nu zambesc din obligatie, sa nu fiu amabila doar pt a accesa in anumite cercuri sociale, sa spun ce gandesc si apoi vedem noi cum facem fatza ofticosilor, sa nu plec capul si sa ignor rautatea, sa am mintea deschisa si sa nu cad in capcana judecatii semenior oricum or fi ei! Adevarul e ca ne tragem de maneca reciproc cand unul din noi e aproape s-o peceasca!
Frumos, nu? :) Ubi meu!
Asa ca "fii tu, nu fa lucrurile pt ca asa se cade" e litera de lege!
Ca urmare.....Ubi plange dupa sarmalele cu smantana pt ca azi am pregatit o salata mare de vara cu....friptura de pui! :) "nici de Craciun nu mancam sarmale?!" :))) hihihihi :)))

6 comentarii:

  1. Wow, vad artificii si la voi! Cea mai frumoasa declaratie de dragoste ce ai scris tu acolo. Ubi tau te invata bine pana la urma voi sa fiti fericiti. Ne inscriem si noi in clubul vostru? Adica al nebunaticilor! Il pupacesc pe ala micu ca e tare dragalas! L-ai pus la regim pe Ubi tau:))!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Welcome to "crazy true love club"! :)
      Va pupacim si noi! :)
      nu e chiar regim, sunt sarbatori....."altfel" :))))

      Ștergere
  2. Vlad, lasa zapaugile de mai sus si hai la mama sa-ti dea sarmale! :)))))))))))
    Auzi ce idee.... friptura de pui.... cu salata de vara... în miezul iernii..... de Craciun?! :)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))
      A zis ca vine! :))))
      intre timp a rezolvat o farfurie de sarmale :)

      Ștergere
  3. Sarbatori "altfel" inseamna cam regim :)) Nu suna prea bine :)) Mona de craciun si de revelion fara restrictii la nimic si daca se depune din ianuarie pana in decembrie la urmatorul craciun(de paste se poate face o exceptie) regim:))

    RăspundețiȘtergere