sâmbătă, 7 iunie 2014

Rezumat de saptamani

...pt ca au fost mai multe ramase nepovestite.
Traite la maxim, pt ca in cele din urma, asa am ales.
Si pt ca nu am stiut niciodata sa invat niciodata de 5, sau 7, sau 8.....vreau sa le fac perfect pe toate. Stiu, stiu teoria cum ca tb sa le lasam mai moale, sa nu fie totul luna, dar mi-e greu acum :) calul batran, ce mai! :)
Si am ajuns ca dupa o perioada zbuciumata pre-promovare, trecand prin toate furcile caudiene, sa ma lovesc de unii si de altii. Atitudinea unora nu o s-o pot intelege vreodata. Asa cum niciodata nu o sa pot accepta minciuna scarboasa rostita de gurile unora, ''ca sa se scoata''. Si nu o sa pot intelege vreodata cum altii se pot duce linistiti acasa, cum pot pune capul pe perna impacati in sinea lor, stiind ca lenea si confortul lor a dus la oboseala, epuizarea si durerea celor ce tb sa le faca treaba. Si nu pot sa ii inteleg pe unii care nu au pic de respect sau consideratie pt cei ce muncesc cu adevarat, desi salariul nu reflecta asta! Si nu pot sa ii inteleg pe cei ce posteaza in victime, desi ei insisi sunt vinovati pt tot!
Mi se tot spune ca ''asa e cand lucrezi cu oameni''. Eu nu cred ca e ceva normal, cred ca tine de conduita morala, educatia si respectul fata de semeni.

Si daca la astea adaugam si programul nostru atat de incarcat, cu multe de rezolvat, nu mai e de mirare ca am facut o vizita la bufetul clinicii pt cateva doze extra de perfuzii. Repaosul ce ar fi fost de bun-simt de dupa, nu a fost acceptat de sefie, asa ca la munca!

Am minunile mele de acasa, cu un Ubi de rasfat, cu un bebe....si ce bebe!!! ♥
Cu oameni dragi ce tin la mine, care se gandesc ca un plush si ceva bun imi vor insenina ziua!
Cu Rontzi care se straduie sa mentina echilibrul in furtuna de pe plantatie.
Cu un sister care lasa oboseala deoparte ca sa-mi dea 2 maini de ajutor.
Cu mamici care se gandesc toata ziua la altii, desi nici timpul lor nu e destul. Cu mesaje de incurajare si mangaiere, citite in drum spre birou.
Cu un sot care imi e sprijin, ocrotitor, iubire intruchipata, in fiecare secunda.
Cu toti alaturi pot sa uit de negreala lumii.

Eeeei, nu au fost toate numai un chin. Au fost plimbarile, capshunii, noile cosmeticale, cartile, revistele, fotografiile, racoarea ploii, caldura soarelui...Le vad pe toate! :)



7 comentarii:

  1. Daca toti oamenii ar avea bun simt ca tine, ar fi o lume perfecta. Intotdeauna la serviciu, cei care lingusesc sunt mai bine vazuti decat cei care muncesc pe branci. Multa sanatate, nu te mai agita atat pentru lucruri de nimic, asa cum ai spus si tu ai un bebe extraordinar si un sot minunat care merita toata atentia ta. Si mai ales ei au nevoie de tine sanatoasa!!!PUPICI!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca într-o zi sa poti sa-ti gasesti linistea interioara, sa nu mai ai sefi needucati si tute care sunt sefi..... din suflet îti doresc asta!
    pupici, duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie "sa incerci" ca in afara sa nu mai pui la inima tot si toate.Gandeste-te ca acasa ai tot ce-ti doresti si esti iubita.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am scapat de seful meu... Nu - ti zic cum era ca te oripilez!
    Acum Eva este sefa!:)

    RăspundețiȘtergere