miercuri, 11 iunie 2014

''Sunt doar cateva''

Trebuie sa recunosc ca au fost perioade in care nimic nu mergea ''cum trebuie'' si cand ziceam ca gasim rezolvarea unei probleme se dovedea ca nu e chiar asa.
Si au fost momente in care rabdarea si increderea ne-au fost puse la indoiala.
Cand nu ne mai reveneam dupa loviturile pline de ura si egoism ale unora..
Cand ne simteam calcati in picioare de cei ce profitau de faptul ca a noastra credinta nu ne lasa sa raspundem la rau cu rau. Pt ca noi nu suntem asa!
Si au fost momente in care tot ce ma asteptam de la oamenii din jur erau dezamagiri!
Si au fost momente in care nedreptatile pareau de neindurat!
Dar niciodata Dumnezeu nu ne-a lasat sa sorbim pana la capat paharul amaraciunii! A avut grija de noi, prin minunile Lui strecurate in negura cea urata, sau prin limpezirile miraculoase ce ni le deschidea in fata!
Si asa s-a intamplat si azi, cand un inger de fata, cu sufletul incarcat de griji, dar nelipsit de speranta, facere de bine si drag de oameni, mi-a inlesnit minunea de la Domnul!
E Alexandra, si e o minune de om!







Dupa cum am spus, sunt doar cateva! :) restul cu alta ocazie, sa mai avem un rand de fericire!
De data asta Alex, au fost lacrimi de bucurie, de mangaiere!
Si e randul meu sa Il rog pe El sa-ti rasplateasca inima cu tot ce e mai bun pe lume!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

4 comentarii:

  1. Hai ca acuma ma faci pe mine sa plang :P .... Am vrut sa fac ceva dragut, haios si frumos (cam prea multe, nu?!) .... asa ca sper ca v-a placut. Multumesc ca m-ai lasat sa iau pozele

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra e un om deosebit, o stiu bine pentru ca si pe mine m-a surprins intr-un mod mai mult decat placut. Foarte frumos colajul, vezi draga mea,oamenii buni exista, doar ca prinsi de rautatea din jurul nostru uitam sa privim mai atent!!!

    RăspundețiȘtergere