joi, 4 iunie 2015

Bright side

Nu as putea spune ca m-am obisnuit. Dar nici nu mai pot spune ca ma uimeste.
Se intampla destul de des, sau poate se intampla la fel ca intotdeauna, doar ca acum sunt eu mai atenta.
Se intampla destul de des, ca dintr-o discutie banala sa iasa un mare raspuns, sa se rezolve o mare cautare, sa inteleg in sfarsit ceva ce ma framanta de multa vreme.
Nu am nici un merit pt asta, poate doar ca sunt mai atenta la detalii.
Bucuria e mare, pt ca in acele momente stiu ca Cineva e aici, oriunde am fi e aici, si ne indruma pasii.
Intr-o scurta pauza de pranz mi-am gasit toate raspunsurile la intrebarile care ma framantau de o perioada. Am inteles ca si eu la randul meu am oferit raspunsurile cautate, deci e bine :) Si poate pt oricine altcineva nu e mare lucru, insa pt mine, in aceste momente, e enorm!
Asadar, oricat de exploziva ar fi cariera cuiva, oricat de mare e contul, oricat de stylish e garderoba, nimic nu are pret daca nu e fericire. Si fericirea poata sa vina intrun colt de gradina, de pe o strada normala, intro zi cu soare. Chiar daca nu sunt gradinile de la Versailles, chiar daca nu e o limuzina luxoasa la poarta. Atata vreme cat ce am ce imi doresc, sunt fericita.
E tare greu sa ii explici asta cuiva care imparte oamenii si prieteniile in functie de posibile avantaje si sprijin financiar. whatever!
Am auzit, a fost mai mult o confirmare, ca oricat de mult te-ai stradui ca parinte sa faci tot ce crezi ca e bine, pt copii va fi mereu ceva care sa ii nemultumeasca. si e ok asa, e chiar ok! Pt ca atat copiii cat si parintii sunt entitati diferite, caractere diferite, cu placeri si dorinte diferite.  Toate frumusetea e sa ajungi la un echilibru, comunicand, facand eforturi reciproce. Depasindu-ti ca parinte niste limite, de dragul copiilor, ajungi sa te descoperi asa cum nu stiai ca esti. Ajutandu-i pe copii sa accepte lucruri noi, ii ajuti sa se dezvolte asa cum nu banuiau ca pot. In final esecurile care dor, care nu se vindeca, sunt doar regretele lucrurilor nefacute, abandonate undeva pe drum.
Mi-am luat portia de zen, de incredere si imbarbatare. Mai avem acum sa facem totul sa straluceasca! :)


2 comentarii: