sâmbătă, 27 iunie 2015

Postare de vineri la birou


Cand auzeam la antrenamente ‘‘ si acu‘ relaxati-va cu joc de glezne‘‘ mi se parea ca omu a mancat sarcasm pe paine de dimineata!
Cum adica sa ma relaxez facand ceva ce presupune deplasarea cu viteza din punctul A in punctul B?
Cu timpul insa ajunsesem sa fac joc de glezne si in timp ce ma spalam pe dinti dimineata! (daca ma gandesc bine cred ca omu’ ne baga ceva subliminale cand ne privea voios de dimineata!...)
Relaxare facand ceva….
Asa si azi! O zi insorita, cu cateva pensule fine de nori albi, lumea imbracata casual de parca veniseram la petrecere, zgomote infundate de dopuri sub presiune desfacute ( apa minerala, nu suntem chiar de capul nostru aici), si……joc de glezne! :) facand un task recomandat posesorilor de insomnii! Ma luptam cu ochii sa ii tin deschisi, si cu mintea sa stea aici langa mine, la sacrificiu, in loc sa umble teleleu la zeci si sute de kilometri departare.
Fetele imi trimit poze din vacante, ce tupeu! :) sa stai la soare, cu degetele in nisip…pff n-as putea! :)
O sa vina si vacanta noastra, ne trebuie rabdare pana atunci :)
Si uite asa mi-a luat-o mintea la plimbare! Am pornit cu constatarea ca de la nunta incoace avem niste vacante de vara interesante! :) nu le pot compara cu vacantele de pana la nunta! Si asa mi-am adus aminte de o intrebare pusa de cineva: ‘’cum e relatia dintre doua persoane dupa nunta?’’ Raspund acum la fel cum am raspuns si atunci: ‘’MEGA-Super!’’, fara sa stau pe ganduri!
Ma gandeam si eu in tinerete, ca naaaa..se (de)lasa oamenii, mai auzeam si studiile ‘’cercetatorilor britanici’’ care puneau verdictul de 3 ani pe dragoste..Mi-era ‘’cu jena’’…pana l-am intalnit pe el!
Si uite! Nu ne-am lasat, nu ne-am delasat, am inflorit, ne-am facut mai frumosi, ne-au mai crescut si sufletele (nitel), si ne-am desavarsit cu minunea noastra cu zulufi si ‘‘gula male‘‘ vorba mogaldelului :)
E bine dupa nunta :) te implineste dragostea! :)
 
Uite ca sunt bune si zilele cu ‘‘joc de glezne‘‘!

2 comentarii: