sâmbătă, 13 iunie 2015

Nu o sa fie asa

Sigur nu o sa fie o astfel de zi :)nu piscina, nu cafea savurata in timp de bloggarit,si nici palarie. Pt ca bate vantul si promite a ploaie.
In schimb stiu ca o sa fie si mai si! :)
Imi place goana noastra prin oras, cand imbinam cumparaturile, cu plimbarea si joaca in parc (intr-o ordine haotica de fiecare data).....mai ales acum
Imi place promisiunea diminetii, cand atatea lucruri nu tocmai planificate, sunt posibile...mai ales acum
Imi place filmul programat pt azi...mai ales acum
Imi place suspansul asteptarii urmatoarei bucurii de la mogaldel..mai ales acum
Imi place acum...mai ales acum

6 comentarii:

  1. Imi place cand este weekend si esti cu "mogaldel", ala mic si ala mare......:))))))
    Mi........

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gonit ieri prin oras, astazi sunt singura pentru vreo doua ore si chiar stau de bloggerit si de vazut noutatile de pe net. Cand vin ai mei, se duce de rapa linistea. Eu am invatat sa le iau in ordine, in fond nu ne alearga nimeni, decat mintea noastra incapabila sa se relaxeze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sambata trecuta, cand ai scris tu articolul asta eu eram la mare:)) Am facut o plecare din asta neprogramata, la 2 si jumatate noaptea am zis ca plecam, un accident ne-a facut sa iesim la 3 si jumatate din bucuresti si sa pierdem rasaritul in vama pe malul marii cu 15 minute, dar tot a fost ok:)) a fost si cu palarie, si cu bere/shot de cozonac/cuba libre in loc de cafea, si cu telefon/facebook in loc de blog :)) se pune?

    RăspundețiȘtergere