sâmbătă, 2 iulie 2016

Nu ma plictisesc

-Mai femeie, da cat esti de zuzu?
-Nu stiu pui, inca descopar! :)

Daca nu le scriu de fiecare data, le uit. E drept ca uneori le uit intentionat. :) Cred ca oricine a pus otet in tigaie in loc de ulei, right?
Sau sare in loc de zahar in prajitura. Sau s-a incaltat cu doua sosete diferite (repetat). Sau s-a imbracat cu tricoul pe dos pt ca inca nu se trezise bine. Sau a rasturnat in mod repetat niste obiecte in timp ce altul se chinuia disperat sa le puna la loc. Sau s-a spalat pe par cu gelul de dus on&on neintelegand de ce nu face spuma.
Sau i-a scris managerului in fereastra de chat, din greseala, lucruri ce erau destinate colegului din fereastra de alaturi! :)))) a fost ok, pt ca ii dadeam sfaturi cum sa negocieze contractul, la ce concept sa nu renunte si cum sa se fereasca de incarcari inutile.  
Poti sa-ti imaginezi disperarea de a vedea mesajele scrise ajunse altundeva? :))
Managerul, om inteligent, imi raspunde inapoi multumindu-mi pt sfaturi. Ii spun ca erau pt colegul ce avea sedinta, urmeaza mwaahaaha-urile de rigoare, si gata, inca o zi de legenda.

13 comentarii:

  1. In realitate, astea se intampla doar varsatorilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vlad e varsator, si nu face de-astea deloc! Cred ca am luat eu toata zuzenia familiei! :)))

      Ștergere
  2. Ai incercat cafeaua cu ... piper? :)) Este destul de "racy", dar.... baubila !!! Asta se intampla cand alegi "la plesneala" dintre pliculetele cu zahar, sare sau piper.... bine ca nu am ales ... Ketjup!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sotul mai mereu face din astea :)) trebuie sa fie un nume pt aceasta categorie de oameni :)) neplictisitii. Sa ai un weekend minunta, veselie de om ce esti tu! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cuvsntul e zuzu, ca aiuriti doare prea tare :)))
      Un weekend superb si voua! :)

      Ștergere
  4. Cine n-a făcut din astea? :)
    Am doi colegi Marius la lucru și cum apar unul lângă altul pe chat, normal că i-am scris celui care nu trebuia... și s-a distrat pe socoteala mea, până mi-am organizat totul pe grupuri și l-am mutat de acolo. :))
    Și mi-ai amintit de tata, cum îi plăceau lui plăcintele, s-a apucat o dată să le facă, dar nu s-a descurcat prin colecția mea de ”cake supplies” și a pus gelatină pentru tort în loc de praf de copt... și se mira nevoie mare de ce nu i-au crescut plăcintele. :))

    RăspundețiȘtergere