marți, 19 iulie 2016

What's for dinner?

Inghetata???
Inghetata!!!!!!

Avem un filtru undeva prin gat si inafara de fructe-apa-inghetata-ceaiuri-gratar de weekend nu prea ne putem infrupta cu altceva. Nici juniorul nu e prieten cu mancarea, dar daca sta hidratat sunt linistita.
Simtim caldura de cateva zile, arsita si zapuseala de Baragan, vorba unui coleg de munca.
Am asteptat prea mult caldura asta incat nu am de gand sa ma plang. Dar constat: e atat de cald incat frige aerul respirat.

Deci inghetata!

In dorinta nestavilita deca ne bucura de soare petrecem cat putem pe afara. Majoritatea copiilor de prin vecini sunt plecati in tara in vacanta la bunici, asa ca incercam sa obosim mogaldeata cu cat mai multe activitati neplictisitoare. Which is great! :)
Ce am hotarat sa invat: no more soo-cool-shoes!!! Serios, gata! Talpile mele poarta prea multe urme de ce-idee-tampita-sa-cumpar-incaltarile-astea!
Arata bine, lumea zice woow, dar la finalul zilei nu mai am petic de piele sanatoasa! Pasesc atent, muscandu-mi buzele la fiecare pas..in timp ce ele sandalale-so-cool stau nepasatoare in dulap.
Am mai hotarat sa invat ceva: daca iesiti afara la o plimbare scurta prin soare, nu va mintiti singuri! Sigur nu o sa fie o plimbare scurta, sigur o sa fie popas pe la o terasa, admirat peisaj si topait...deci sigur nu o sa te grabesti sa te intorci acasa! Si combina asta cu incaltarile-gresite..si iaca, ajungem la momentul ca "gata, tb sa ma invat odata!".

Am uitat ce voiam sa mai adaug..da e normal..e atat de caaaaald!

6 comentarii:

  1. I love ice-cream! Noua ne place La Strada!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vara trecută cred că am mâncat tone de înghețată! :))
    Acum încerc să mă temperez, așa câte una din când în când - nu de alta, dar așa se simte la kg în plus...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tone?? :)) la noi e doar din cand in cand, pe motive de canicula :)))

      Ștergere