duminică, 7 mai 2017

Ganduri fara mic dejun

Mult prea lenesa sa fac o poza cu ce am in fatza acum.Ar insemna sa pierd .....decorul :)
Inlocuieste feliile de paine cu doua double chocolate brownies (sunt mici, cat falanga unui deget).
Patura pufoasa e peste tot, nu pt ca ar fi frig, ci pt ca imi place senzatia.

Butonez lenes (e doar duminica dimineata, nu?) bloguri, de la noi..si de la altii. Ma minunez, ma inspir, ma bucur, ma pun pe ganduri....suntem atat de diferiti. Structura ADN-ului atat de comuna, si noi atat de diferiti. Mi-a trimis cineva un link despre "blogurile cu pereti albi".
Era tare interesant, pt ca facea o paralela foarte variata, intre top5 mama's most rated blogs (blogurile cu pereti albi, in care lumina e mereu perfecta, e mereu soare si copiii sunt mereu niste perfecti fara nici un tantrum), kardashiencele(care niciodata nu-si arata bonele, sau oamenii de serviciu, lasand impresia ca sunt doar ele mame-gospodine-femei de afaceri), Ivanka Trump (care tocmai si-a lansat o carte, nu despre nepotism cum am gandi cu totii, ci despre...femeile care muncesc).

Omul vorbea despre falsitatea sociala, care porneste de la "modele" si se continua pana si in relatia cu familia, prietenii, vecinii. Omul nu suporta sa fie mai prejos, sa fie cu ceva in urma. Ti-ai pus poza cu 2 parfumuri..ataaat?? ia de aici poza cu 6 parfumuri, ca sa-mi vezi valoarea. Ti-ai schimbat un pic mobila in casa? La Ikea barbate, tb sa schimbam si noi ca altfel nu merge. Hainele....pff tb sa fie atasate de cele mai tari etichete. Nu conteaza cine si in ce conditii inumane le produce in acele ateliere sclavagiste. Mancarea..tu gatesti acasa? Ia de aici poze cum comand eu de la restaurant. Vacantele..unde le faci si de cate ori pe an? Ai numai cateva zile libere pe an? Ce naspa.....tb sa te compari cu mamele/ femeile intretinute care au liber oricand, deci ia de aici inca un motiv sa te urasti, sau sa-ti urasti munca.

Concluzia articolului era ca alimentam singuri cercul asta vicios, comparandu-ne cu altii, grabind sa dam sfaturi sau pareri, cautand disperati sa ne validam valoarea..cum altfel, mult peste cea a sireacului care a postat/ zis ceva. Intro lume de multi, fiecare isi cauta identitatea separandu-se de altii. Doar ca unii o fac intrun mod agresiv. Chiar daca folosesc pt asta pereti albi, lumina buna si copii perfecti in decoruri fara cusur. (Nu e musai sa fie peretii albi ;)  )

     🎀🎀🎀🎀inchei aici rezumatul articolului🎀🎀🎀🎀
       ............... ca sa evit alte confuzii

Am terminat prajiturile, cele doua..am zapat bloguri si da, am vazut reflectia articolului in lumea virtuala....deopotriva intro mica dar si mai mare masura.

Ma uit in jur, am peretii albi (sic) cu tablouri colorate, livingul e muuuuuuult mai plin de mobila fatza de sfarsitul anului trecut. In bucatarie au aparut mai multe aparate/ ustensile de gatit... Am schimbat decoratiunile din casa. Si toate nu din imitatie, ci pt ca am inca din copilarie, pe vremea cand nu exista internet si socializarea asta fotografica, niste pitici care mereu tb sa schimbe decorul.

Ma trezesc ca ma intreb oare cum ma percepe lumea? Stiu ca sunt parintele contra-exemplu care isi lasa, in dimineata de weekend, copilul pana tarziu in pat, uitandu-se la desene si mancand un ou kinder inainte de micul dejun. In parc suntem parintii contra-exemplu care lasa copilul sa isi bage nisipul in buzunare doar ca sa faca magie un pic mai incolo. In balti sarim cu totii, pt ca niciodata improscatul nu-si pierde farmecul. Vorbesc despre pasiunea mea pt job, si despre laurii pe care uneori :))))) ii adun, cosmetice noi...pt ca girlie stuff. Vorbesc despre dragostea noastra pt ca maaaan, chiar avem o poveste intensa! Vb despre copilul meu dezghetat si mumos, pt ca asa e, puiul meu de cioara, deci mi-l laud :))))

Si ma gandesc ca mai sunt altii ca si mine! Intro lume majoritar superficiala/ falsa, mai sunt si altii, insa....mai faci diferenta de peretii aia albi cu lumina perfecta?


11 comentarii:

  1. Traieste-ti viata asa cum crezi ca e mai bine. Asa cum ai scris, nu mai face comparatii cu altii ... nu are rost! In fond, este casa ta, copilul tau ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu de mine e vorba in postare, eu sunt la faza "ma minunez,ma inspir,ma bucur", eu schimb si redecorez nu ca sa imit, ci pt ca nu suport banalitatea si mereu tb sa schimb ceva.
      La final am vbt la plural, ca sa evit niște ochi dați peste cap cu "uite-o oe asta,e iar ea o deosebita"..
      Anyway, nu asta era ideea

      Ștergere
    2. Se pare ca nu sunt singura care a înteles postarea ta "In this way" ... :)))

      Ștergere
    3. Nu-i bai,sunt destui cei care au inteles exact ce am scris,din cei care ma cunosc un pic mai bine, you know...from day to day life :D

      Ștergere
  2. cred că sunteţi normali într-o lume din ce în ce mai alienată... trăiţi-vă viaţa aşa cum simţiţi, fiecare are felul său de a fi !
    nu mi-a plăcut competiţia cu nimeni din jurul meu - competiţia am avut-o cu mine, ca să reuşesc ceea ce mi-am propus sau să îmi accept, liniştită, unele limite !
    vă doresc, cu drag, o duminică aşa cum vă place !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac competițiile, doar cand e vorba de munca, si de Brandul pt care lucrez.
      Însă in viata personală nu fac asta.

      Ștergere
  3. Este pacat ca am ajuns sa gandim asa, ca in loc sa ne bucuram de putinul pe care il avem suntem mereu nesatuli si ne comparam cu altii, ca in loc sa conteze ceea ce este cu adevarat important ne raportam tot mai mult la situatia materiala...asta ma intristeaza. Cel mai bine e, voi sa fiti diferiti, chiar daca restul sunt asa, poate intr-o zi va vor lua drept exemplu si ceva se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Lavinia! Binecuvântări sa-ti dea Domnul in toate!

      Ștergere
  4. mai sunt si altii :)
    eu sunt bunicuta neconventionala :)))

    RăspundețiȘtergere