luni, 19 iunie 2017

Asa vara

Asa vara, cu asa canicula in asa umiditate, doar in luna de miere am mai prins. Adica august-Venetia, unde-i balta balta si soarele colo-sa la o intindere de mana.
4 zile de canicula si inca numaram. Apa, cuburi de gheata, limonada, cuburi de gheata, inghetata, fructe, cuburi de gheata. Nu au timp sa stea prea mult inghetate, pt ca intrun minut s-au evaporat. Si e buna caldura, nici o plangere in privinta asta, dar macar o boare de vant sa fluture pletele n-ar strica. Iarba verde o da in galben de stepa, pantofii cu toc s-au dat pe sandale si tinuta office s-a dat pe ''dare to say something''. Petrecem timpul in curte, asta cand nu luam orasele la rand in cautarea unui ventilator. Sa fie pe ratie, sa ajunga la toata lumea! ;) avem doua.
Deci bun e soarele, coloram si noi nitel pielea, mai o vitamina D, mai o salata de fructe, da un pic de boare, asa macar una pe ora ar fi perfect!

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. De 4 zile avem doar 29-31 de grade, noaptea e si mai si ca ramane in casa caldura de peste zi. Nici un picur de ploaie sau vant si inca mai urmeaza!

      Ștergere