sâmbătă, 30 decembrie 2017

Simplu

Doua saptamani de concediu bifate deja. Fara alarma la telefon, fara frunzarit agenda, fara ceas la mana, nici macar purtat ca accesoriu. Pierdut in timp, de fapt ignorat timp. Fara stress, fara sedinte, fara chinuit neuronii in curse contratimp, fara presiune.
Am fost insa cat se poate de ..normala, eu fara nici un stress exterior (la cele interioare nu renunt, pt ca..ce ne-am face fara o mie de ganduri pe minut?!). Singurele griji: plimbarile, joaca, temele de vacanta, wifey stuff, mommy stuff, vizite, cumparaturi, gatit, pregatit mese pt musafiri, you know...normal stuff.

Ce diferenta!!!! Ce diferenta!!! Mi-a respirat inima la nivel normal de cafea savurata la povesti, si reviste frunzarite pe canapeaua plina de perne colorate, o gramada de me-time! Manichiura tot timpul facuta, parul nu a mai avut nevoie de tratamente pt stralucire, sau de placa de indreptat pt un look aranjat, fatza a scapat si ea de machiajul de serviciu, am hidratat-o doar dimineata, apoi un rimel si un gloss si gata. Surpriza mare a venit din partea Ubiului, care nu a mai content cu pupacitul, si intrebarea''Sigur nu ai facut tu ceva?''.
Mnu, chiar nimic. Adica, am facut tocmai nimic!

Ma pierd in ganduri neconturate in cuvinte. Uneori fericirea e incredibil de simpla.

6 comentarii:

  1. E bine cand realizezi ca fericirea e usor de atins.Stresul si oboseala o eclipseaza.La multi ani si un an nou plin de fericire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca stresul si oboseala vine la pachet cu responsabilitatea de a avea un serviciu..
      La mulți ani Fericiți!;)

      Ștergere
  2. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti un an bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru anul care vine, vine: La mulţi ani !!!

    RăspundețiȘtergere