duminică, 1 iulie 2018

Blue

Nu mai stiu precis ce am facut ieri, am vopsit parul si a mers mai reperde de cand l-am scurtat intrun bob lejer de vara, Vlad a spalat rufe (Masina a spalat de fapt), apoi a curatat gradina, am facut de vreo cateva ori curat in casa pt ca mogaldeata a avut prietenii plecati in camping prin urmare..haos, apoi am curatat/ redecorat baia (dap, mereu schimb schimbarea -  sunt dependenta de senzatia de nou) si de data asta am reusit un aer de Spa (daca si baietii au fost impresionati de rezultat, inseamna ca e ceva), am fost pana la magazinul de bricolaj, cu bicicleta, ceea ce e inca un woow! apoi am intrat la store pt niste pantaloni scurti - i-am gasit, i-am luat, apoi acasa, un bol mare de salata, meciul cu Argentina, am suferit pt Messi ca pe vremea cand jucam Hagi pt Romania, si asta e asa pe scurt.

Duminica a inceput cu tenisul lui Vlad, asa ca mi-a inceput iar ziua devreme. Si din nou in goana pt ca in 3 ore veneau musafirii. Mogaldeata m-a ajutat si el, punandu-mi curse cu obstacole in fatza, pt ca doar nu o sa fie doar Ubi in conditie fizica! tb si mama sa jongleze- leviteze- cada- impiedice si eventual sa zboare, in timp ce cu doua maini pregateste puiul impanat cu chorizo, pestele pane, cartofii nature si salata de fasole verde, in timp ce celalalte doua maini face tortul diplomat - fara piscoturi, deci cu blat. Cu reprize de fotbal in curte, baloane de sapun si pistoale cu apa. Si iar facut curat in casa, la parter macar, pt ca etaj doar baia- Spa e singura zona zen din casa.

Apoi de la un telefon coordoneaza oamenii, care pe cine sa ia, de unde si cand, pt ca apoi sa se adune toti in casa semi-haos. Si toate astea pana la ora 12.

Cateva ore mai tarziu, vasele sunt spalate si paharele sunt sterse cu luciu, asezate in dulap. Si-mi fuge mintea la anii de demult, cand mama si tata adunau in bucatarie dupa ce plecau musafirii, si intotdeauna tata stergea paharele, cu o carpa speciala pt pahare, si le punea inapoi in vitrina..Mi dor de ei tare, desi vorbim desi ne vedem, mi-e dor de vremea cand erau tineri si noi copii.  Si-mi pravale
lacrima la vale. Ubi vede, si-mi da un time-out, Isi ia juniorul si merg sa bata tobele sus. In timp ce-mi stapanesc nostalgia in vorbe de jurnal.

6 comentarii:

  1. pai o duminica frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! :)
    Tortul e, sigur, semn de "la multi ani"! Si cred ca a fost ziua ta... Poate ma insel (spre rusinea mea) dar asa cred/deduc din randurile despre dragii tai parinti. Ca a fost sau nu ziua ta urarea ramane valabila! :)
    O adevarata - si frumoasa! - aventura acolo la voi! :)
    Zile senine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iau urarile cu multumesc, dar ziua mea e in iarna :)) asta a fost tortul de weekend, nimic special :))
      Cum saptamanile sunt pline, ne raman weekendurile sa ne adunam cu prietenii...cred ca am mostenit asta de la parinti ;)
      Multa fericire,ca intotdeauna, si voua!

      Ștergere