sâmbătă, 18 august 2018

Flip it

Nu mai zic nasoale, nu mai gandesc nasoale, pffff...nici nu mai reactionez! serios, curatenia de vara! sau Varianta post-10 august!
(''ce zice asta? ce a fost pe 10 august?''
a fost, zau ca a fost! ziua in care m-am luminat! de fapt era seara! poftim, seara in care m-am luminat! Ca eu pot sa fac pt mine doar ce tine de mine, si ca nu am cum, sau de ce, sau rost, sa fac ceva pt altul, mai ales cand altul nu vrea!)

Nu suportam fluturatul degetelui mijlociu, pe vremea cand vietuiam in Ro. Era un gest foarte raspandit in clasele cu educatie cat trenul. Ti-a taiat calea? flip it! ti-a zis du-te mai incolo? flip it! ti-a zis orice ce nu ti-a placut? flip it! Pe scurt, ma agasa gestul. Credeam ca o vorba cu talc, sau buna-ingaduinta ar putea inlocui fenomenul. Toate pana la punctul limita cand o dadeam pe ignore.
Ce sa zic, eram o educata!

Trece timpul, schimbam tarile, ajungem aici la ''poftiti va rog, treceti dvs!'' Saluturi largi cu mana, rafinat, elegant, perfect! Momentele de punct limita - de regula in trafic, se vad printro sclipire de faruri! frumos, fara claxon, sau injuraturi, ci doar flashuri. Dese intermitente..iti dai seama cam cat iti zice de dulce dupa cat de repede ii clipeste farul. Serios, linistit asa.

Insa eu...mai ales dupa 10 august.. dau onor cu degetul cel lung. Deocamdata doar in gand, insa flutur degetul cand cineva se faleste cu cat nu-i pasa, sau cand cineva zice:asta e, atata fac (lasand clar o situatie nerezolvata),sau cand cineva povesteste cu patos cat de smecher a fost pacalindu-si seful, la naiba..il flutur si in fata raftului cand vad ca iar au urcat-o preturile!

Pheeew, nu stiu daca-i bine sau nu, dar se simte bine acum dupa ce am scris-o! Deci da, daca faci ceva intentionat stiind ca ma provoci, poti sa fii sigur ca ti-am aratat degetul. Si cine stie, poate in curand o sa fie pe fatza!

6 comentarii:

  1. Nici eu nu ii pot intelege pe cei care se falesc cu iresponsabilitatea, neseriozitatea lor. Chiar nu pricep ca totul se intoarce?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nup, nu pricep..nici cand li se intoarce..Vine la pacet cu iresponsabilitatea..

      Ștergere
  2. Filosofie buna: nu te stradui sa il ajuti pe cel care nu vrea sa se ajute singur. :)
    Eeee... Unora nu le-a pasat vreodata mai mult decat de propria persoana. E dreptul lor, in fond, dar cand le-o veni randul sa scrasneasca din dinti vor intelege - pe propria lor piele pretioasa - ca rau au facut cand nu le-a pasat.
    In gand ridic si eu degetul mijlociu, in unele situatii - inclusiv cand vad preturile. :) Si-am mai facut-o si fizic, dar foaaarte discret si foarte rar, ca si cum as fi avut o mancarime pe obraz. Ce obraznica sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu esti, ne invata nevoia :)))
      inca un pont: eu imi ridais ochelarii.....cu degetelui mijlociu :)

      Ștergere
  3. sa stii ca si eu ii mai ridic cate-odata asa :)))
    ochelarii!!!

    RăspundețiȘtergere