sâmbătă, 11 august 2018

Manipulez

Pt ca diaspora manipuleaza, si e pusa pe scandal...am zis sa dau cu status!
Si am zis sa nu ii contrazic, ca doar ei sunt''statul de drept''! deci manipulez si in seara asta!
Ai Mei sunt iar in strada..inca vor sa scape de hoti!..
Pt altii viata e la fel, mai o cafeluta, mai o ieseala cu prietenii, mai o berica asa de sezon..
Da nu-i bai, ca peste cateva saptamani iar se umple blogosfera cu vaicareli ca e lumea gri si s-au saturat de gunoaie si hotie! astept momentul..

7 comentarii:

  1. Au fost batjocoriti oamenii care trimit bani in tara pentru ca lucrurile sa se miste cat de cat (in situatia in care noi nu producem mai nimic, consumam doar!) Se spune...bai, ce tara bogata avem, se fura de ani de zile si noi inca supravietuim. Pai de furat se fura, dar in tara vin bani de la cei plecati, bani platiti in dor si lacrimi (de cele mai multe ori).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost buna batjocura la ceva: sa ii faca pe oameni sa nu se mai intoarca! Ca politicienii isi bat joc e una, dar jandarmii aia ce au lovit nevinovatii in loc sa ai opreasca pe agresivi, au aratat cat de mare e ura si printre oamenii "normali"...

      Ștergere
  2. Subscriu status-ului traditional. :)
    Am ramas cu un sentiment de tristete dupa ziua de vineri... Mascarada pusa-n scena de scelerati a fost menita, intre altele, sa arate ce fel de oameni fac parte din diaspora. Nu cred ca le-a mers - in sensul ca cei care gandesc nu pot crede asta. Si nici nu i-au speriat pe oameni, desi se vehiculeaza la greu (si) aceasta idee.
    Din pacate, sunt aproape sigura ca si aceasta "ancheta" facuta pentru a descoperi cine si de ce una-alta va fi ingropata, ca toate celelalte mari "anchete": tragatorii din 1989, mineriadele... :(
    Toate cele bune! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ce nu reușesc sa ma împac e ca ăștia au ajuns la putere in urma alegerilor...adică vorba aia..voința poporului! Si daca nu au mers oamenii la vot..atunci poarta aceeași vina cu cei care i-au votat pe ăștia!

      Ștergere
  3. Adica nu reusesti sa te impaci cu ideea ca altii au alte pareri, preferinte, moduri de abordare a realitatii.
    Da, am observat ca tinerii sunt mai intoleranti decat batranii, ca desi striga despre democratie, ce vor ei e sa impuna minoritati, adica exact opusul democratiei. Ce nu stiu inca e daca o fac stiind ce fac, sau doar sunt spalati pe creier.
    Ca sa se schimbe lucrurile in tara ar trebui ca tinerii sa se implice in tara in toate domeniile. Cu sacrificii. Cu iubire. Vorbiti foarte mult despre iubire dar cred ca nu stiti chiar deloc ce inseamna iubirea. Cine isi scuipa ura in felul asta chiar si public, e sac de ura, nu e iubire.
    Desi noi suntem o generatie crescuta in comunism, stim ce e democratia, iubirea si jertfa. Voi nu vreti sa stiti decat de bani si confort.
    In realitate, tara asta a fost condusa de securisti si urmasii securistilor. Ei sunt cei care au jefuit tara asta. Acum s au reunit mai ales in pnl si usr, plus alte formatiuni mai mici. In psd, culmea, sunt cei mai putini. Ca vreti sau nu sa vedeti realitatea asta, totuna. Vii oricum ati ales. Noi oricum asteptam sa murim. Nu suntem mandri de urmasii nostri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E perfect! Nici noi de înaintașii noștri înțelepți...care decid fara prea multă cunoștința
      Si spun asta fara sa stau pe gânduri, doar pt ca te-ai decis sa ma caracterizezi fara sa imi Cunoști vreo secunda din viata!
      E Internetul mare si lat, poti sa sari peste blogul meu foarte ușor!
      Pa pa!

      Ștergere