sâmbătă, 1 iunie 2019

Cu tine

Ziceam sa luam o pauza, sa rupem regulile.
A doua parte o facem constant, cu prima parte dădeam rateuri. Asa ca m-am mobilizat, si i-am atras si pe ai mei in asta.
Pauza de la social media in primul rând.
Pauza de la rutina zilnică -si asta a fost cel mai greu pt ca jumă din zi avem școala si servici. Dar am reușit in a doua parte a zilei, asa ca am colindat, explorat, decorat, rearanjat. Descoperirea de sine cand te abați de la regula m-a uimit de fiecare data. Ne încastram simguri in reguli personale sau tare sociale si ajungi sa nu stii ce vrei sa faci sau cine mai esti. Butonul de pauza e la îndemâna, tb doar apăsat.
Zic ca mi-am învățat lecțiile din pauza asta, sa văd cum le aplic. Curajul de a face lucrurile diferit, de a-ti spune parerea chiar daca e o voce contra unui cor, de a face ce simți ca e corect chiar daca asta te duce pe teritorii noi, de a te provoca tu pe tine sa te depășești fata de eul de ieri, sper sa ne țină mereu.
Copiii fac ce văd, nu ce aud, si măcar pt asta ar tb cu toții sa ne gândim de doua ori înainte sa facem ceva.

Imi iau valma de gânduri, pun o masca răcoroasă pe fata, zice ca purifica pielea -Îhî.. am doar o scuza sa pun picioarele pe măsuța de cafea si sa trag un mindfulness de dimineața.
Deci pauza si break the rules!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu