sâmbătă, 12 octombrie 2019

Hai hai!

Trebaluim in toate partile pt curatenia de saptamana, fiecare cu treburile lui, cu uuf si scartz si hai mai maaama, hai mai Ubi. Gasesc chestii uitate, altele crezut aruncate, altele nepurtate, aruncam, aranjam, dam luciu.
Forfota furnicilor mi s-a parut mereu interesanta, mereu carand, sapand, ridicand. Nu le prea vedeam stand asa...Am cunoscut oameni furnici, mereu gospodarind ceva, nu umplandu-si timpul cu goane desarte, ci lasand straluciri in urma lor. Imi ascundeam ochii dupa o carte in timp ce le vedeam munca, si simteam ca vreau sa fiu si eu la fel. Stralucire dupa maini........ nu pe maini.
Imi place sa ma uit in urma, sa vad totul intro ordine frumoasa, simti ca rezonezi cu mediul din jur, intrun echilibru armonios.

Am zile cand predic lenevitul, pt ca are rostul lui uneori, dar sunt zile, cele mai multe, cand bucuria curateniei din minte se prelungeste in curatenia casei. Cu spor!

4 comentarii:

  1. Mi se potriveste postarea. Si noi ne-am mobilizat si am terminat treaba inaintea pranzului. Am mancat, iar acum suntem in pat pentru odihna. Daca nici sambata, atunci cand?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohooo noi am trecut la curte :) si de aici incepem weekendul :))

      Ștergere
  2. Si mie imi place "stralucirea dupa maini". Oh, da! Si eu imi ascundeam ochii, prefacandu-ma ca nu le vad munca. :))

    RăspundețiȘtergere