sâmbătă, 15 august 2020

Mindfulness

Cred ca am pornit ventilatorul din obisnuinta. O saptamana de canicula mi-a reamintit de ce Spania e buna doar in vacante. Tot din obisnuinta am deschis usa congelatorului, sorbetul de zmeura e acolo. Il iau cu setea diminetii de weekend. Ceata asta aurie am vazut-o prima data aici. O fi fost si in alte dati, in alte parti, oi fi si umblat prin ea, insa de vazut am vazut-o prima data aici. Imbraca totul intro lumina matasoasa aurie, si daca iti misti degetele suficient de incet poti sa o atingi. 
M-am trezit mai devreme doar pt asta, minutele cu mine constientizand intregul. Tot ceea ce-mi place si mi-e drag se intinde cu fire subtiri in jur, si ma ancoreaza in lumina asta aurie.
Imping deoparte tot ce nu rezoneaza.........titluri ca de ziar imi apar in fata ochilor, cuvintele care au rupt, si care au durut cat un leucoplast smuls repede de pe o rana. Senzatia de bine de dupa. Usurinta de dupa. Libertatea de dupa. Au stat acolo in umbra, insa la tot pasul. Judecand. 
Not any more! Lumina asta alunga umbra. Si-mbraca totul in fire aurii subtiri de iubire. Vezi tu, umbrele nu stiu asta. Stiu totul, dar nu asta.

 

2 comentarii:

  1. O singura inghetata am mancat in aceasta vara. Ma crezi?! Si aia homemade.

    RăspundețiȘtergere