vineri, 20 noiembrie 2009

Ma fac ca ploua!

De cateva zile ma fac ca ploua!..imi trec multe, multe ganduri prin cap, despic firul in patru si apoi iar in patru, ma gandesc la viitor, incerc sa inteleg "tipologia" femeii, "tipologia" barbatului..in cazul in care acestea exista..incerc sa inteleg de ce unii reactioneaza intr-un fel atat de diferit de altii desi sunt confruntati cu aceleasi situatii..Pe la scarbiciu sunt multe zvonuri, viitorul pare incert, altii au sperante..La noi in birou se tot chinuie sa angajeze proiectanti (aka "ciumpalaci", cei care fac munca..de jos) dar nu gasesc persoana potrivita (pe care s-o foloseasca pe deplin)..Azi am auzit de un candidat cu "epoleti" impins in fatza chiar de directorul cel mare..vezi doamne, baiet capabil..cu studii pe afara! hai mai! cine-l crede????! te pomeni ca a muncit baietu' din greu!..precis a ajuns pe acolo la fel cum a ajuns in postul acesta!se pare ca spre deosebire de ceilalti zeci de candidati, acesta doar va fi votat! ma intreb daca s-o prezenta inainte de angajare..macar asa, sa vada si el cum e un interviu!..AAA! si am avut mult de lucru zilele acestea..am plecat ametita de cap de la munci, mergeam pe strada si aveam sentimentul ca merg prin apa! S-a intors un coleg de prin alte tari, cu o raceala..toti panicati ca e porcina..;))M-am simtit cam rau, parca dezvoltam toate "simptoamele specifice gripei", pana cand mi-am scuturat pletele de toate impresiile astea si am ignorat toate stranuturile mele:) oricum, nu-mi permit sa racesc acum! nu vreau sa fiu contagioasa pt Rontzi:))) cum?? cine-i Rontzi? mamica de care-am mai povestit! stam spate in spate la birou si aud cum fosneste cate un ambalaj..de ceva bun!:) hai mai! stii ca glumesc!mai sunt si altii care desfac! :))
Asadar, ma tot invart pe langa laptop si vreau sa scriu "filosofelile" mele..dar sunt prea analitica si mi-e teama sa nu cad in vreo deprimare, asa ca..scriu numai "usurele"! deocamdata!..tot o sa ma pun pe povestit..candva!;)
Se uita scumpi la "Casino"..cum reuseste?! mi s-a parut violent atunci cand l-am vazut la vremea lui(filmul evident!) si de-atunci n-am vrut sa ma mai uit! ;)ca dovada: acum m-am apucat de clickait pe blog..plus alte ritualuri de seara..doar-doar s-o termina filmul asta o data!:)
Ne pregatim de weekend! de fapt nu avem nici un plan pana acum! sper doar s-o lenevim! si sa ne jucam cu catei pe undeva!:) dac-ar fi si pui, ar fi perfect! :)
Hop-tzop! catzelushul schiop! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu