vineri, 27 noiembrie 2009

Numai asa..Doar asa!






















Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa te-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta inca o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc" si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.






************************************* Garcia Marquez






Daca iubirea ta nu are speranta sa fie primita, dator esti sa taci..Daca iubirea ta nu este primita si ajunge sa fie o zadarnica rugaminte- asta fiind rasplata fidelitatii tale- si daca nu ai puterea sufleteasca de a tacea, atunci cauta sa te vindeci, daca dai peste vreun medic priceput in asa ceva. Caci iubirea nu trebuie confundata cu sclava inimii. Iubirea care se roaga este frumoasa, dar cea care implora este dragoste de sluga.






*************************************de Saint Exupery






Nu exista balanta pentru cantarirea sentimentelor. Se spune ca in dragoste, intotdeauna dai mai mult decat primesti, sau poate e invers? Sa iubesti si sa-i daruiesti persoanei iubite ce-si doreste, nu doar posibilitatea de a-si satisface placerile mondene, ci sa-i jertfesti chiar onoarea ta este, oare o dovada suprema da dragoste, sau de nesfarsita incredere, sau de copilareasca naivitate, sau, pur si simplu, de nesabuinta?






*************************************de Balzac












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu