sâmbătă, 21 noiembrie 2009

A Perrrrrfect day!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WJpQJWpVJds
Eeeeeeei da! asa da!!! o zi ca asta nu trebuie sa treaca fara a fi mentionata!!! :))
Ne-am trezit destul de tarziu...doar asa! ca e sambata dimineata! desi, dupa atata trezit la 5 dimineata, azi am fost cam nauca in primele clipe! ma gandeam ca poate am pierdut busul! da si cand mi-am dat seama ca mai pot dormi..ce frumuos a fost!!:) apoi,dupa ce am facut bine ochisorii si m-am desprins din brate, si cand am vazut ce soare e afara..nush! am simtit ca va fi frumos azi! :) Nu vreau sa cad in vulgar, sau sa va sochez cu destainuiri..dar nush! imi vine sa-mi strig fericirea in gura mare! :) A fost o dimineata plina de dragoste, de erotism absolut, de senzatii complete! parca eram doua valuri care dansau, se imbratisau, se contopeau intr-unul singur! a fost incredibil de intens, am simtit viata in fiecare celula, in fiecare por! simteam ca ma topesc sub atingerile lui!... uuuups! gata! inchid usa!:))
Parca se imbinau clipele, am ajuns sa vorbim despre orice, despre toate, despre nimicuri..si despre lectii de viata! A! asa am aflat ca nu e de acord cu ce-am scris zilele trecute! ;p Mirosul de primavara e altfel, e crud, e verde, totul infloreste, tasneste viata de sub zapada(parca asa, nu Ubi? ;p) in timp ce acum se simte mirosul rodului in aer si mirosul zapezii in diminetile friguroase, si mirosul frunzelor uscate..:) da mami! asa-i! dar soarele asta, cerul atat de albastru, iarba verde..totul e de parca tocmai s-a topit zapada si vine primavara calda!;)..nah..Apoi, cu toata ocrotirea de tata, ce se simte cateodata, ma invata cum sa fac fatza situatiilor mai grele, cum trebuie sa pornesc hotarata la lupta, sa mi se vada determinarea in ochi..acum scriu pe sarite, tin sfaturile pt mine:)..Dar am un pui tare grijuliu si intelept!.. Ne-am indeletnicit apoi cu o sticla buna de vin..dulce ca mierea..bun-bun!:) ce mai!si-am stat iar la povesti..
Au trecut orele ca nebunele si ne-am hotarat sa iesim din casa..numai ca incepeau emisiuni pe placul lui Dutzu..si uite asa stateam lipita de el ca un copil de tati si asteptam sa iesim;) m-am bucurat de linistea asta si de toata ocrotirea! e minunat sa traiesti fara sa-ti faci griji! toata saptamana visez la weekend! Azi am vrut sa fim doar noi, sa ne traim unul pe altul, fara sa-i vedem pe altii..cam egoisti pt unii, nu-mi pasa! am vrut sa traiesc iubirea!:)
Si intr-un final am plecat la plimbarica, am povestit iar..Toata lumea se mira, ne stim de aaaatati ani si inca mai povestim ore intregi despre orice! foarte bine! e tare bine asa! :) Ne-am umplut de berici cu tequila si apa si nectar..mda, stiu! nu e sanatos, dar..avem provizii si n-o sa mai murim de sete! :)
De ce melodia de mai sus? pt ca ultima melodie pe care am auzit-o inainte sa iesim din casa, a fost asta! "Perfect day"! :)) poate vi se pare plictisitor si banal ce-am trait noi azi, dar cand traiesti minunatii in fiecare secunda..zau ca nu merita nici un club, sau petrecere nu stiu pe unde! nimic nu se compara cu mangaierea lui Ubi! Cea mai frumoasa zi Ubire!UNA dintre cele mai frumoase!:)) Cin-cin Ubi! berea mea e mai buna! ha! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu