sâmbătă, 16 aprilie 2011

Cadoul



Nu e nimic intamplator!
Daca intr-o dimineata, cand te vei trezi, vei gasi un cadou frumos, legat cu fundite delicate, deschide-l! inainte chiat de a te spala pe fatza!
Poate ca ceea ce vei gasi in cutie nu este ceva ce iti place..poate o sa pui cutia deoparte si-o sa te intrebi de ce ai primit asa cadou!
Insa a doua zi, la trezire, poate o sa primesti un cadou care de data aceasta o sa-ti placa! o amintire de la cineva indepartat, o carte pe care ti-o doreai de mult, o cutie de bomboane, o floare de la cineva ce se gandeste la tine cu drag!
Acest lucru se intampla zilnic, fara sa ne dam seama ca in fiecare zi cand ne trezim, cadoul este in fatza noastra, este Prezentul! si avem toata ziua la dispozitie pt a ne bucura de acest dar!
Uneori cadoul vine cu cateva griji, probleme ce par prea grele pt a fi rezolvate. Alteori vine cu deceptii, lacrimi..Alteori cadoul vine cu surprize, fericire, succese si realizari!
Important e ca, zi de zi, in timp ce dormim, vom primi acest cadou special, frumos impachetat! ziua de maine!
Acesta este cadoul nostru, pe care viata ni-l ofera! E drept ca nu este intotdeauna ceea ce dorim sau visam, insa este cel mai frumos cadou, este cadoul de care avem nevoie cel mai mult! day by day! :)
Deschide Prezentul in fiecare dimineata, fara sa te gandesti la ce te asteapta in cutie! Si daca nu-ti place cadoul de azi, asteapta-l pe urmatorul si apreciaza ca azi l-ai primit pe acesta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu