miercuri, 7 aprilie 2010

Iac-asa!!! :))

Cam lunga pauza in scris..s-au intamplat multe, bune si rele, pe unele le-am uitat..Aaaaaaa!!! vreau sa plec din biroul asta!!stai infrigurat pe o gluma de salariu, peticesti piese si faci lucruri ca un robot..pt ca acum e "putina pauza in activitate, dar nu va faceti griji.." si alte bla-blauri corporatiste! noroc cu scumpelul ca ma mai aduce la liman si-mi lumineaza sperantele!:)
As vrea sa lucrez intr-o firma ceva mai mica( m-am lamurit de "pomul laudat"), printre oameni care nu sunt pasionati de intrigi si alte "arme albe"..nu stiu in ce masura visul acesta se poate realiza pe deplin, dar il am "acolo" si sper!Cel mai bine m-am simtit in joburile in care relationam direct cu oamenii! sunt atat de curioasa sa cunosc oameni noi, noi "povesti de viata" si asta ma face destul de "lipicioasa", incat ma simt tare bine in astfel de joburi! de-a lungul timpului am incercat diferite domenii, vorba vine"incercat"..pt ca mai mult m-a "aruncat viata" pe diferite cai, dar zau ca toate au fost cu un rost si nu au fost intamplatoare! Am o parere extrem de proasta fata de acele personaje ajunse in posturi de conducere neavand prea multi ani de scoala la activ, dar care au ajuns sa aiba..prin nu stiu ce invarteli, sume destul de mari de bani.Eeeei, astfel de patroni, frustrati si nemangaiati in orgoliu propriu, sunt cei mai groaznici! Servesc replica"am scoala vietii" si cu asta..gata! sunt "priceputi la orice" si-ti pot da "sfaturi"..Sunt oribili omuletii acestia!! am cunoscut astfel de "tzepari" care se considerau oameni de afaceri imprumutandu-se de bani de la cunoscuti, fara a se mai chinui sa-i restituie..aceleasi personaje care fugeau primii din restaurant doar ca sa evite nota de plata..Sunt total plictisiti de subiectele serioase(si asta doar pt ca de fapt sunt depasiti de situatie) dar au un incredibil tupeu de a iesi in evidenta, debitand de regula tampenii pe masura orgoliului! Intr-o mai mica sau mai mare masura, cred sincer ca sunt enorm de multi "maestrii" ca cei descrisi mai sus! Sper sincer sa nu mai dau de astfel de personaje..si stiu ca va fi destul de lunga cautarea unui nou job, dar nu-mi pierd speranta si stiu ca Cineva are grija de noi mereu!!
Stat stai stai! asta e melodia care-mi canta in urechi cand dau de..cretini! mare noroc cu "Parazitii"!! stau cu castile in urechi ascultand Parazitii si zambesc "ingenuu" pt unii si "cu subinteles" pt altii..:))si acu melodia:
http://www.youtube.com/watch?v=Jd1VAkhpjs8
Si uite de ce n-am mai scris de mult! pt ca iar ma fac "gri"!..:( dar nu-i bai! imi atrag eu veselia prin culori! :)haine colorate desigur! :)
Asaaaaa..au fost Sarbatorile cele indelung astepate! :)iaca masuta de Pasti: :))
:)) papa buuuuuun!!! nu sunt eu gospodina!! eu sunt doar shoricelul devorator!:) Facusem ceva planuri pt Sarbatorile acestea, dar pana la urma am improvizat din mers! Lasam "plimbarile" pt altadata..m-am bucurat insa de lucrurile frumoase din viata mea: am o minune de ubire, sunt sanatoasa(..sa zicem! =D), sunt fericita cand sunt cu Ubi, si fata de alte perioade, acum e tare frumos! au fost ani in care nu-mi permiteam nici sa visez si rareori vedeam soarele printre nori..Nu am uitat acele vremuri, de aceea sunt recunoscatoare pt prezentul acesta! Faptul ca am un suflet minunat alaturi..e cel mai de pret cadou de la viata!! vreau sa-mi fac puiul taaare fericit!..cu el am invatat ca, prin rabdare, visele chiar se implinesc!!!! :) acuma...e drept ca sunt si eu cateodata nemaipomenit de nerabdatoare...hihihi, recunosc acum si gata!, dar zau ca lucrurile bune se intampla celor care asteapta exact atat cat trebuie! nici mai mult, nici mai putin! :)
Cam asa..trebuie sa fug acu..dar o sa revin curand cu povestiri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu