duminică, 13 iunie 2010

Una bucata...

  • Una bucata.....noua si indelung asteptata melodie Parazitii!!! am ascultat-o prima data in masina ce ma ducea spre munca..Mi se agitau in cap sumedenie de ganduri..nu-mi place deloc ce se intampla in prezentul acesta profesional, nu am de ales pt ca s-a gandit criza sa se adanceasca..oboseala e maaaare, marlania unora e pe masura..dar chiar nu vreau sa pierd secunde din seara aceasta ca sa scriu despre ce e "acolo"! Asaaaaadar, in masina erau personaje..pe care le regasesc in melodiile Parazitilor, si care, de regula primesc cadouri ciudate "de ziua lor"..printre multe bipuri! incercam sa ma delectez cu versurile, dar nu aveam loc de soferul care vrand sa para interesant facand pauze lungi intre cuvinte, isi exprima parerea: "Mnnnnnnnea..nu e dansabila!!!" Cum?!?!??!?!? vroia sa danseze pe Parazitii????? ce poti sa te astepti de la un manelist?! dar totusi!!!!..I-am spus cateva dure in gand si vreun sfert de ora nu m-am repetat..dar nici el nu se lasa! probabil ca astepta vreo parere de la audienta!..asa ca i-am dat-o!! l-am ontrebat daca o stie "pe aia" in care sunt mentionati "fanii"  care asculta manele si Parazitii in acelasi timp! n-o stia evident! i-am recomandat s-o caute pe youtube..sigur va dansa pe ea!..>D I'm baaaaaaaad!! :))
  • Una bucata....de fapt doua dorinte indeplinite! dar le pun in sertarul "una bucata" pt ca amandoua sunt incluse intr-o dorinta mai mare: aceea de a nu lasa momentul sa treaca in zadar! asa ca am achizitionat ceasul, sacul si parfumul asteptat de la salariul trecut! ceasul l-am luat nitel mai devreme, dar asta intra in alta povestire!...pregatirea de concediul! dar despre asta inca nu vreau sa vb.
  • Una bucata....ROOOOOOOOONTZIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))
Am inceput povestirea cu lucruri mai usoare, pt ca daca incepeam cu "subiectul greu" nu mai dadea nimeni importanta celor "usurele"! Asaaaaa..Prima amintire cu Rontzi: stateam cumintica la biroul meu, in primele..trei luni de munca, aproximativ, si ma trezesc invitata intr-o mica pauza, de Rontzi! care incepe sa-mi spuna cat de important e sa ies la aer si sa nu stau atat lipita de monitor, sa fac pauze, sa-mi aerisesc creierasul..si de aici a pornit o discutie legata de alimentatia in functie de grupele sanguine..si apoi am aflat ca suntem nascute la 2 zile distanta..nu-mi mai amintesc exact ce-am mai vorbit, dar stiu ca era iarna, ne ieseau aburi pe gura, stateam la soare si treptat incepuse sa i se inroseasca nasul! geaca bordo de la Kenvelo..mi-a fost draga rapid! spargea toate tiparele si asa m-am lipit! :) de mica faceam lucrurile "altfel", tocmai pt ca nu voiam sa fiu ca ceilalti..si acum vedeam in fatza un alt exemplar al "speciei" :) Adevarul e ca,facand o mica mare paranteza, unul dintre milioanele de motive pt care m-am indragostit de Vladut a fost faptul ca e atat de diferit fatza de ceilalti!!!!!!!!!il ubesc pe omul asta....muuuult!! :********
Sa revin! mai apoi ne-am trezit pe acelasi schimb..multe seri in care depanam tone de amintiri, ne-am povestit atatea, am ras  si iar am ras, ca doua dive frumoase si perfecte, destepte si devreme acasa ce suntem!..:))) nu pot sa redau totul acum, dar am trait atatea experiente impreuna..nu pot sa nu scriu fara sa nu-mi picure ochii..sunt sigura ca a trebuit sa ne intalnim undeva! si atunci El ne-a trimis in acelasi birou! :)..stie Rontzi ce zic! :) erau zile in birou cand totul parea ca la razboi..dar ne strecuram noi cumva la o duma spusa cu toata ironia si transformam drama intr-un subiect de comedie! detensionam "garsoniera" noastra si treceam mai usor peste toate! ne aminteam ca suntem normale si..o luam de la capat! petreceam zilnic 8 ore pe zi, poate chiar mai mult..si ne-am cladit o prietenie tare frumoasa..mi-e tare draga!!!!!!!!!!!..si ar trebui ca, uneori, cuvintele sa fie materie..si atunci le-am putea defini mai usor!..ca atunci cand spui "Te iubesc!" si simti ca nu-s cuvintele de ajuns! dar asta e o alta paranteza..;p..
Printre multe altele, Rontzi e cea mai tare mama din cate cunosc! are o minunatie de fetita, copil lipicios, haios si destept..doar aschia nu sare departe de trunchi :) si de saptamna trecuta mai are o bijuterie de baietel!!!! nu l-am vazut inca, doar in poze..dar l-am asteptat cu mare nerabdare! fara sa vrea micutul a fost partas la toate discutiile noastre "ca intre fete"..riposta si el cum putea..mai juca fotbal uneori cu ficatul mamicii..Atat de multe lucruri am invatat odata cu sarcina lui Rontzi..am trecut prin toate etapele si am invatat lucruri pe care altfel nu aveam cum sa le dobandesc! era atat de frumos sentimentul cand il simteam pe bebe cum se misca..se impingea in palma mea ca un pui de matzisor! :)..am picat in "amintiri"..:)Parazitii, Mircea Badea, Saguna, al doilea prenume, simtul umorului, stangacia in lucrurile mici, ordinea si organizarea lucrurilor mari, muzica latino, filmele, "SATC"...si multe multe altele! :)
 Ne planuisem o alta zi "ca fetele" in oras si cand colo..vine measjul de la Eric! :) cum ca a scos nasucul mai repede pe lume!! nu-mi mai incapeam in piele de bucurie! am stat cu zambetul pe buze toata ziua! :)) in tot cenusiul.. e atat de bine cand mai apare o raza de soare!! :))
O sa mai povestesc despre asta!! acum pot! :)
......Si ma gandesc la noi Ubire!!!..cum altfel?? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu