vineri, 28 octombrie 2011

Lovely stuff!

........but only one now! :>
Never NEVER enough!!! :) si cum ar putea fi altfel, daca permanent exista ceva si mai frumos?! :)
Azi s-a mai adaugat o gentuta la colectie, si daca maine vremea o sa fie frumoasa (si o sa fie! m-am asigurat pe ido.ro!! ;p) o s-o scot la plimbare, asa ca sigur o sa ajuna si pe blog! e draguta, incap in ea telefoanele si aparatul foto :) suficient pt o plimbare in soare! :)
Ubi e cel mai scump, nu a zis nimic pe cand eu imi expuneam argumentele pt care inca o geanta o sa mai stea ingramadita in casa! a inclinat numai din cap...acuma, sincer, ce sa faca? daca vrea nevasta frumushica! :)
Eeeeeei...cenusha in cap vine acum! in capul meu...normal! mai intai, in apararea mea, vreau sa precizez ca uneori am un talent desavarsit in a accidenta lucruri, mai ales daca au fermoare si capse! cumva nerabdarea e peste puterile mele, si ma trezesc cu gentile schioape si schiloade, ba de o capsa, ba de un fermoar..Si ajung sarmanele depozitate prin trolere sau mai stiu eu ce colturi gasesc disponibile! ....shame on me!! three times or more!!!
Azi Ubi s-a apucat sa mestereasca la trolerul de vacanta (de data asta chiar nu a fost talentul meu responsabil!), prilej cu care a dat peste 2-3 genti de-ale mele, de una din ele uitasem cu desavarsire! normal ca sunt schiloade "la interor", dar sunt asa dragute! S-o oferit my Ubi sa incerce sa le repare (da!!! se pricepe si la asta! :))  hehehe...si e al meu!)! UUUUUU! de-abia astept! :)
Si cu ocazia asta s-a pornit o dezbatere! tema: obiectele din geanta unei femei! doar trenul mai lipseste de acolo!!! 2-3 rujuri, 2 pachete de servetzele, 2 pachete de guma, trusa de urgenta (cosmeticale, nu altceva), o agenda, 2 telefoane, un parfum, bonuri fiscale (?!?!? si am o explicatie pt asta! nu le arunc imediat cand ies din magazin pt ca nu am, de regula unde, si apoi cand ajung acasa..uit de ele!), o plasa pt fructe de regula(just in case!), crema de maini, o esarfa, portmoneul,cheile cu doua breloace, MP3Player-ul, si uneori ochelarii de soare si aparatul foto(80% din cazuti ;p)! Ma mir ca nu am facut scolioza deja! :))
Cine a zis ca e usor sa fii femeie!
P.S:.....si un prezervativ expirat!! (intr-una din gentile uitate! ;p....LOL!!! mai extra funny e ca l-a gasit Ubi!!!!!) :)))) inca ma pufneste rasul cand imi amintesc cu ce privire imi cerea lamuriri lamuricioase! :)))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu