vineri, 21 septembrie 2012

A Day To Remember

Ploaie, balti pe strazi, o dimineata furtunoasa inceputa de-a-ndoaselea cu cautari zadarnice ale minunatelor Bata purtate de vreo 3 ori, si apoi solutia de urgenta cu incaltarile de sala, apoi "da ochii cu Diva" care uraste intarzierile....(sorrrrrrrryyyyyyy agaaaain!!!!!!), apoi munca de unde trebuia sa plec mai devreme pt ca deja planuisem ziua cu treburi de rezolvat, numai ca......incepe caruselul! Ubi intarzaie, il sun, imi spune ca a ramas pe drum impotmolit intr-o balta asa ca dau din pedale sa ajung la masina, neechipata corespunzator binenteles ca doar nu banuiam ca o stau inafara masinii! balta era de fapt cat o piscina pe toate cele 3 dimensiuni, Ubi era descult in "balta" si in jurul lui multi clujeni ce oprisera sa ii dea o mana de ajutor, pana la urma Fufu e salvat, eu ma tzopai in masina dar deja clantaneam mai ceva ca o masina veche de scris! evident ca masina nu mai porneste, binenteles ca la acea ora toata lumea era pe plantatii, binenteles ca mecanicul nu poate ajunge in mijlocul pustiei inundate(minunatul sediu al companiei), asa ca am picat in scaun intrebamdu-ma cum, de ce, si toate nebuloasele posibile!!! dardaiam, Ubi suna-n toate partile...si numai ce-l aud chicotind si dand indicatii de drum salvatoare! in cateva minute ne trezim cu un vechi prieten ce venise sa ne tracteze! pur si simplu! nu ne mai vazusem de un an si cand a auzit patania s-a suit in masina so gata! cuplam masinile si strabatem orasul cu ditamai ranga intre masini! normal ca in trafic am dat peste toate animalele posibile (si ma refer acum la comportamentul unora care se grabeau sa intre intre cele 2 masini pana cand surpriza suckers! suntem tractati asa ca shu inapoi!) dar am ajuns cu bine la sevice si Fufu a fost reparat! gaura in buget dar nu-i bai, cu ocazia asta s-au rezolvat si alte bube ale masinii pe care nu le-am fi dibuit fara plonjonul Ubiului in piscina!
Daaaaaaar, adevarata intamplare vine acum: ne-am revazut cu acest vechi prieten, cu care am vorbit cateva ore umpland golurile cu raspunsuri..lamurind dileme si vorbind...ca la psiholog! si struguri direct din vie, si prajituri innebunitoare din spuma de ciocolata direct din laborator...si peste toate, surpriza de a primi exact atunci cand nu ne asteptam!
Si minunatia de a intelege cum au fost asezate piesele azi!..

2 comentarii:

  1. Uneori intamplarea aseaza lucrurile atat de bine :)
    La fel de bine cum le incurca alteori ;) :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact! si uimitor a fost faptul ca rezolvarile au aparut in momentul in care eu m-am dat batuta si am renuntat la incrancenarea de a mai intelege ceva!

    RăspundețiȘtergere