marți, 4 decembrie 2012

Wishing all this!

Nu a fost melancolie, nicidecum depresie sau tristete, fara conotatii negative! a fost o lene asumata, o lene confortabila, in care treburile importante au fost daca nu rezolvate, macar pornite la drum, pe scurt a fost o retragere placuta in turnulet!
Si mare ciudatenie, a fost de ajuns o umbra de zapada pe masini si mirosul iernii in miez de noapte ca sa ma trezeasca! si au venit toate la pachet! se ingramadeau sa fie bagate primele in seama: plimbarile in zapada, fulgii pe varful limbii, hainutele comode de iarna, turta dulce cu morcovi si scortisoare si cana cu lapte si roscove, decoratiunile de Craciun, caldura casei, shoshonii mari si blanosi plimbati pe parchet, somnul cu nerabdarea de a gasi o dimineata plina de zapada, mirosul castanelor coapte(inca negociem la asta), filmele de iarna, vinul fiert, portocale zemoase! si lista ramane deschisa!
So! i am wishing and waiting all this! :)

6 comentarii:

  1. Me too :x abia astept sa ninga si la mine:)) si oh cat astept craciunul cand in casa o sa miroasa inca de dimineata a tuica fiarta si a cozonac, iar pe dupa'amiaza se simte miros de sarmalute si vin fiert:x si masa e plina de mancare de toate feluri si faorte muuulte prajituri facute in casa:x clar ador sarbatorile :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mona...conjunctura face sa nu avem aceleasi asteptari de la iarna...
    Urasc hainele multe... si tot ce aduce cu ea, in primul rand cheltuieli enorme cu incalzirea...frigul, flescaraia...brrr! Stau la casa si sa stii ca e o mare diferenta fata de a locui la apartament. Gata, ajunge! M-am plans destul :)) Altfel o sa crezi ca nu-s zdravana. Eu tot spun ca nu-mi place iarna, pe orice blog ajung. Nu o sa ma indragostesc de ea tocmai acum. N-am cum :))
    E bine ca-ti place inca iarna. Ai un suflet vesel, de copil. Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Eu tot cred ca daca te straduesti putinel o sa gasesti ceva iubibil la iarna! Macar bucuria ce le-o dai celorlalti cand le faci cadouri! :)

      Ștergere
  3. Eu abia astept sa se faca 20 dec! Vin copii acasa! Mor de dorul lor! Wallpaper-ul tau e mortal, îl ador!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce Sarbatori frumoase or sa fie!:)pana la urma la asta se rezuma totul: familia fericita de acasa!:)

      Ștergere