duminică, 1 decembrie 2013

Imi fac viata mai usoara :)

 
 
 
Produsele acestea chiar imi fac viata mai usoara! de cand bebel misuna de cum face ochisori dimineata, nu stau bine mai deloc la capitolul rasfat sau me-time! asa ca fac si eu ca toate mamicile: mai multe lucruri in acelasi timp! chiar si cand vine vorba de produsele de ingrijire. Am dat atatcul la gelul de dus al bebelului( lui i-am schimbat marca acum cateva luni) si fata mea nu mai are nevoie de crema hidratanta sau alte produse! spre exemplu apa micelara zace uitata in cosulet!
Crema BB e cea mai buna din cele testate pana acum, are acoperire f buna, naturala dar in acelasi timp "lucreaza" si pielea acolo unde e cazul.
Gelurile de dus le-am ales sa fie cat mai naturale cu putinta dar care sa aiba si un miros placut. Pastrez marcile, dar schimb aromele :)
Despre sampoanele YR am scris si cu ceva timp in urma, le simt mult superioare celor din gama Klorane, careia i-am fost fidela mai mult de 4 ani :)
Solutia de la BioSilk face minuni, ingrijeste perfect firul de par, am uitat ce inseamna varfurile despicate, si in acelasi inlocuieste produsele de stilizare! Varfurile stau aranjate natural, cuminti la locul lor, si in plus atingerea e chiar de matase. Pretul e ceva mai piperat, dar e rentabil. Folosesc flaconul de 2 luni jumatate, zi de zi,  si nu am ajuns nici la jumatatea flaconului.
Si cam atat! :) totul rapid si cu rezultate frumoase! fara multa bataie de cap :)

8 comentarii:

  1. Am incercat odata o masca de par de la Yves Rocher, si nu mi-a placut deloc, nu am incercat insa nicio gama de sampon, am mari probleme cu parul..imi cade intr-o veselie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt fana mastilor de par, prefer varianta sampon+balsam. Mie combinatia asta de produse imi face bine :)

      Ștergere
  2. Interesaaaant :)) eu am doar 4 produse din astea...:)) adica am un gel de curatat fata, o crema pentru acnee, sampon head & shoulders de mere verzi si un gel de dus :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihihi :) esti prospatura :)) inca nu ai nevoie de multe produse! :)))

      Ștergere
  3. :) Mie, sincer, mi-ar face-o mai grea. Doar numarul lor cam mare si m-a speriat :)
    Adevarul e ca folosesc minimul de sampoane/creme si alte chestii de gen. Sampon + un fel de crema tratament pentru par de la Kallos, un gel de dus oricare o fi...si o simpla crema hidratanta pentru fata. Nimic altceva. Si nici n-am folosit vreodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha :)aici sunt doar cele care le folosesc "de baza"...Restul stau intr-un cos in baie...
      Imi place sa ma rasfat...un pic :)

      Ștergere