luni, 7 aprilie 2014

Make them true


Mai slabut pe blog, dar cu o scuza: treaba multa ca sa implinim visele. Mari dar si mici, sunt vise si necesita ceva efort in a le indeplini.
Nu e totul un chin, sunt si momente dragute, lots of them, dar daca e sa trag linie: de ce nu e ziua mai lunga?? :)
Sa incerc un rezumat: bebe evadeaza din ham ori de cate ori are ocazia, imi sta inima in loc dar cand vad ca ajunge cu bine la destinatie sunt asa mandra de el! :) mommy's boy! :) Inca nu tin pasul cu nazdravaniile lui si da, recunosc ca e un butoi de energie micutzu :) Uitandu-ma prin poze mai vechi de cand era bunica fata, ma minunam cum de fructele stateau in fructiera si cum de jucariile erau la locul lor! si doar eram doua cucuiete in casa! Cu bebe e o anarhie totala! :))
De cand cu "my moment"  Ubi e bucatarul oficial asa ca de vreo 2 saptamani sunt cuminte foc: pap tot din farfurie :) vorba cantecului.
A venit soarele si pt scurt timp si pomii infloriti! Un pic de primavara tot am prins :)
Oboseala maxima vine insa de la munca si pt urmatoarele 2 saptamani va fi cam tot asa...Insa muschetarii de acolo sunt pe metereze si scoatem ziua la capat! Moni are doza de bunatate&intelepciune, si papa-bun to share :), Rontzi astampara elanul tipic exagerat (parca asa era, nu Moni?) si da drumul la supapa cu raspunsuri, si Ladybug vine cu doza de realism si obiectivitate, si gluuuumite fain interpretate, si peshte bun facut la grill, si pove(s)ti de viata! good team :)
Eu, ca de obicei, cu ale mele zuzenii :) Nici macar nu am intotdeauna raspuns pt ele! :) azi de exemplu mi-am prins un deget la usa......daaa! cum? habar n-am! am mai dat un strat de oja peste si arata uper! :))



4 comentarii: