marți, 12 august 2014

Asa cum simti!!

E o lume anapoda! anapoda! pt ca oamenii o fac asa! pt ca unii cu gandire ingusta lanseaza niste reguli! si pt ca ei sunt multi, si pt ca altora le e mai simplu sa faca ce li se spune, regulile ajung sa fie generale si mai urat, ''general valabile''!
Si daca nu vrei sa te modelezi dupa acele reguli, devii un inadaptat, un ratat. Pt ca dupa acele reguli tb sa fii mereu de succes, mereu cu reusite, mereu frumos, mereu vesel! Nu-ti e permis sa fii trist, nu ti-e permis sa vrei sa renunti, sa nu mai vrei!nu ti-e permis sa plangi, pt ca esti slab! nu ti-e permis sa fii bolnav pt ca esti o povara! nu ti-e permis sa fii urat pt ca esti un nimeni!
In lumea anapoda, oamenii sensibili si buni si curati nu-si gasesc locul, pt ca regulile nu sunt pt ei! si aleg, fiecare sa se rupa de lumea asta, asa cum pot!
Unii isi traiesc viata intr-o lume paralela, diferita de cei anapoda. Si-si cauta sanatatea si linistea sufletului, si implinirea! dar o altfel de implinire! si si-o gasesc! pt ca sunt puternici si nu se lasa!
Si altii isi traiesc viata intr-o lume paralela, diferita de cei anapoda, cautandu-si puterea si alinarea in Sfintenie! Si se lasa purtati pe brate de Domnul, atunci cand le e mai greu, avand speranta in iubirea Lui, si in grija Lui. Si fac asta pt ca inteleg ce mare dar e viata pt oameni! si-o pretuiesc zi de zi, pretuind darul Domului pt oameni!
Si sunt cei care doar abandoneaza lupta, atunci cand simt ei ca nu mai pot. Daca ar mai fi rezistat inca putin, daca ar fi privit peste umeri si ar fi vazut ca nu e singur! Robin Williams...............



3 comentarii:

  1. We loved you, sir...and always will... R.I.P
    Nu imi vine sa cred ce a putut sa faca, nu imi vine sa cred......... :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate!A abandonat lupta.Asta o apun si eu fata de cei care se sinucid.Tocmai acum ceva timp am vazut de doua ori un film cu el,cand eram cu Thea pentru ca era tare hazliu.Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trist, foarte trist...Un om ca el...ar fi trebuit sa aiba totul, din pacate i-a lipsit linistea sufleteasca..

    RăspundețiȘtergere