duminică, 15 martie 2015

Whatever is good for your soul

Do that!
Azi, acum, in clipa asta! nu amana, nu spune, lasa..mai tarziu! nimic nu doare mai mult decat regretul de a nu mai putea schimba ceva!
Fericirea se cultiva, cred asta! si porneste de la lucrurile mici, care iti fac placere. Pt ca toate aceste lucruri mici te fac sa vezi si pretuiesti doar ce e bun in viata ta. Iti dau puterea, rabdarea si speranta de a trece peste o perioada mai grea.
Oricat de superficial, capitalist, comercial pare, cred ca implinirea unor vise, oricat de marunte, te ghideaza catre fericire.
exemplu: dimineata fooarte devreme, privat de somn, frig, rece ploaie, fuga la metrou catre cele 9 ore de munca plus inca ceva in plus..Toate sansele pt o zi grea si un suflet trist, nu? NU! pt ca in toata goana eram invaluita in aroma unui parfum bun, in picioare Uggsuri calduroase, pe metrou citeam o carte,la munca indulceam oboseala cu o cafea buna, si acasa ajungeam obosita cu cearcane cat cuprinde dar cu indeajuns de multa putere incat sa trag o portie de joaca si/sau plimbare cu mogaldel. Iar seara aveam destula energie sa ma bucur si de Ubi, obosit si el dupa o zi lunga!
Sunt sigura ca multi ar zice: da bine, isi permite. eei bine...haa! nimic fara sacrificii, cel putin asa a fost mereu pt noi!
Sunt sigura ca altii ar zice: ptu-ptu, cum asa? fericirea vine din lucrurile frivole?pacat domle! eeei bine, haa!  cred ca unele lucruri pe care le am acum, sunt rasplata Lui pt anii grei de atunci, cand in toate lipsurile nu mi-am pierdut increderea in promisiuni si in bine.
si atunci zic de fiecare data: cat de mic, fa acel lucru bun pt sufletul tau!

Un comentariu: