duminică, 10 iulie 2016

Ce legatura are?

Aaareee! Combinatia asta ma arunca direct in una dintre cele mai vechi amintiri ,vacanta la Saturn.
Judecand dupa pozele din albumele de acasa, sigur au mai fost vacante inainte de asta. Neuronii mei se incapataneaza sa-mi aminteasca vacantele de dupa.
Insa asta a fost vacanta care mi-a ramas in minte cel mai cel. Sala de mese era in capatul aleii din zona cu vile. Reusisem amandoua sa ii convingem pe parinti ca putem merge singure pana acolo, fara sa ne rapeasca vreun bau-bau. Asa ca la fiecare masa noi eram zabaucele care mergeam singure, pretinzand ca suntem mari, si ca suntem in vacanta singure. Pfff..sigur ii convinsesem pe toti ca nu suntem niste copii, si ca da, aveam un serviciu si in concediu si eram la mare impreuna. Incredibil cat de mult imi doream atunci sa fiu mare, pe contul meu si...Toti am facut asta, asa-i?
Ei bine, daca era micul dejun stiam ca o sa fie parizer cu unt (pachetele acelea mici  pe care le vedeam doar in vacante) si ceaiul de menta alaturi de cutiuta cu gem de piersici (dap, alta reminescenta...motiv pt care si acum dulceata de piersici e No1). La cina....pestisori mici, multi si acrii. Dar nu asa...bibiliti si curatati, ci in formatie completa, cu cap si ochi si maruntaie. Sisterul, un anti-peste total, facea foamete mancand orice neatins de inotatoare, eu....nu! :) nu era ceva mai bun decat pestisorii aceia marinati.
Mno bun, jumate de poza e lamurita.
Acum deodorantul. Nu e vreun ceva nemaipomenit, sigur nu e eco-bio-friendly. Il folosesc rar, si nu pe piele, ci risipindu-l in aer :)))) pt ca miroase exact ca parfumul ce il avea mama in acea vacanta la Saturn, pe care il imprumutam inainte sa iesim din camera...ca doar eram aproape oameni mari. :)))
Si uite asa..vacanta n doi timpi.

7 comentarii:

  1. Deodorantul "Impuls"... ce vremuri! Hahaha... Era in "voga" in anii '90! Cine se gandea atunci la eco-bio-aluminum free...??? Nimeni, dar parfumul era tare fain, am avut si eu cateva, de "Incognito" sau "Air" imi mai amintesc.... Mi-ai rascolit amintirile... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca si mama făcea la fel :) si noi ca maimuțele dupa ea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Ghici ce-am facut in seara asta, am mancat hamsii aduse de la mare, suvenir de la sefu'!

    RăspundețiȘtergere
  4. De cate ori am ocazia trag cu nesaț pe nas din capacul deodorantului Favorit și instantaneu ma teleportez în anii liniștiți și fericiți ai copilăriei! Cred ca pana la urma o sa mi cumpăr unul sa îl am mai aproape.

    RăspundețiȘtergere