miercuri, 7 iunie 2017

Do the twist

Mutatul in noua casa. Nu noi, prietenii nostri. Se tot muta de vreo 3 saptamani. Cine a trecut prin experienta asta recent, sigur strange din dinti. Nici eu nu am uitat inca ultimele 3 mutari din ultimii 3 ani, asa ca si eu sunt cu ''iaics, sorry guys''. Mai au putin si-si pierd bruma de rabdare..Incredibil cat de multe lucruri aduna omul, crezand ca ii folosesc. Decluttering honey, e cuvantul magic. In fiecare luna, fa o curatenie de inutilitati si apoi gandeste-te de doua ori inainte sa scoti cardul data viitoare. Asta am invatat noi dupa a 3a mutare..Se uita la mine cu ochii mari.....incerc sa ma gandesc daca am zis vreo gogomanie..mnu, mnu, ideea e buna. Oi fi vorbit in romana?!..nu, nu a fost engleza zice el, doar ca e cea mai simpla solutie, si cea mai logica...Adica ne sufocam in casa in multitudinea de lucruri pe care tot noi le cumparam! Pfiuuu..omul are o epifanie, bun asa, si la noi a fost la fel acu 2 ani.    Ideea simpla e cea mai buna.

A fost canicula, vreo 2 saptamani, din aia de simteai aerul transformat in abur fierbinte. Parul meu dadea semne de neliniste, eu pe langa el. A fost ata de cald incat untul de cocos s-a topit in borcan, singur, fara sa stea in soare. Am mancat unt pe paine, pardon..unt pe par. Si am supravietuit cu blondul meu caniculei. Apoi ploile, ca deh nu ne dezicem de locul asta. Parul a intrat in faza frizzy again. Da-i cu unt inainte, apoi samponul cu keratin, apoi balsamul de dupa si la final solutia anti-frizzy, uscat parul cu peria si apoi de final, uneori doar, placa. Obosesc doar scriind dar zau ca...not cool.
Pauza de cafea, povestim ca fetele despre cosmetice. Nu suntem frivole, dar dupa cateva ore prin sedinte vorbind doar chestii tehnice, e mega-spa sa vorbim despre ''nimicuri''. Imi zice de crema aia japoneza ''pe care tb neaparat sa o incerc'', si eu o intreb cum e cu coama. Teroare imi zice, le-am incercat pe toate, pana am capitulat. Siii? o intreb cu nerabdare. Do the twist! say what??? yes, do the twist! si imi arata cocul ei impletit. A fost randul meu sa....woow! ajung acasa, sampon, balsam, zvantat parul si apoi impletit. Life is easy again! Uneori il las desfacut pe umeri, blond si spiralat. Si din nou zic: blondes have more fun!

Concluzie: do the twist si alege mereu solutia cea mai simpla.

6 comentarii:

  1. Buclatele vor par drept, dreptele vor bucle. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca bine zice de adunatul lucrurilor...Eu, de cateva zile, sunt in plin "fengshui" adica debarasez tot, mai ales tzoale vechi. Eu am o problema cu obiectele prin casa, ma sufoca...Cat despre par..hm...de la o vreme ma tortureaza, nu-mi place lung, nici mai scurt, m-as rade in cap daca n-as fi constienta ca nu prinde stilul.

    RăspundețiȘtergere