duminică, 11 iunie 2017

Perfect score

Apatia adultilor sau cea mai ciudata luna May..
Celor doua evenimente care ne-au scuturat sentimentul de siguranta, zdruncinandu-ne balonul roz de guma, punand sub semnul intrebarii intregul viitor fragil conturat in ideile de parenting-in-zilele-noastre, li s-a mai alaturat si rezultatul alegerilor..asta ca sa simti diviziunea, si calmul inlocuit de WTF. La scara imediata efectul sigur nu o sa se simta pe loc, insa sentimentul de nesiguranta exista. La fel cum exista si convingerea ca "totul se rezolva" (a fost primul lucru invatat aici).
Daca la astea mai adaugi si tavalugul zilnic...nici nu-i de mirare ca adultii vor o pauza!
Undeva pe net am dat si de sfaturi! Pt ca da, cercetatorii britanici studiaza orice! :)))
○ Deplaseaza-te din punctul A in punctul B mergand ca un copil, balansandu-te la curbe, sau evitand crapaturile din pietre.
      Done and checked! Plus sutatul in pietricele! :) mergem toti trei pe varfuri, pasi de uriasi si pasi de pitici, evitand crapaturile din dale!

○Leagane, da-te in leagane!
     Done that too! Stiu sigur ca o sa-mi vina sa dau la ratze dupa, dar sentimentul ala de zbor ii mult prea fain! Plus Mogaldel e fericit ca se ia la intrecere cu mine! :)

○Baloane de guma!
In public e cu no-no, dar stii ceva?in vremurile noastre e supravietuire orice te face fericit! Asa ca aroma de capsuni, roz daca se poate si balonul mare cat fatza. Nota: cam greu de curatat suvitele spiralate :))

○Mac and cheese!
Nu-mi pasa de privirile celorlati, chit ca e meniu de copii eu asta vreau. Si inca un motiv sa vb cu Siri.....ma rog, sa o intrebi de cel mai apropiat Mac...:))

○Lego, just for us!
Ca sa ne intelegem, Vlad ii la fel de bagat in asta ca si mine, da? So...mogaldel are cateva zeci de seturi de Lego, insa uneori...guilty pleasure, recunosv, cumparam cate un set doar pt noi! ;))

○Joaca-te!
Colorez carti de colorat, borcane cu forme mai speciale cu un pic de carioca permanenta-magic touch! Curse de masini pe covorul din living, water gun in curte, you name it I am in! ;)

Total imatur asa-i?so whaaaat??? :)))

4 comentarii: